Bovag start onderzoek naar carwashbranche

Unsplash: Zulfahmi Khani

Hoe ziet de autowas- en poetsbranche in Nederland er anno 2021 precies uit? Die vraag wil Bovag beantwoorden in de nieuwste uitgave van Wassen in Cijfers. De branchevereniging roept wasbedrijven op mee te werken aan het onderzoek. 

Eens in de drie jaar stelt de Bovag het rapport Wassen in Cijfers op, de laatste uitgave is van 2018. Ondernemers kunnen met rapport zien hoe zij presteren tegenover de rest van de markt. Ook vraagt Bovag aan consumenten om de ervaringen rondom autowassen en -poetsen te delen. Uit het rapport in 2018 bleek onder meer dat consumenten steeds vaker voor de carwash kiezen om de auto te wassen.

Volgende week ontvangen leden van de branchevereniging een e-mail met de vragenlijst. Het rapport wordt nog voor het einde van dit jaar verwacht.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bovag start onderzoek naar carwashbranche | CarwashPro

Bovag start onderzoek naar carwashbranche

Unsplash: Zulfahmi Khani

Hoe ziet de autowas- en poetsbranche in Nederland er anno 2021 precies uit? Die vraag wil Bovag beantwoorden in de nieuwste uitgave van Wassen in Cijfers. De branchevereniging roept wasbedrijven op mee te werken aan het onderzoek. 

Eens in de drie jaar stelt de Bovag het rapport Wassen in Cijfers op, de laatste uitgave is van 2018. Ondernemers kunnen met rapport zien hoe zij presteren tegenover de rest van de markt. Ook vraagt Bovag aan consumenten om de ervaringen rondom autowassen en -poetsen te delen. Uit het rapport in 2018 bleek onder meer dat consumenten steeds vaker voor de carwash kiezen om de auto te wassen.

Volgende week ontvangen leden van de branchevereniging een e-mail met de vragenlijst. Het rapport wordt nog voor het einde van dit jaar verwacht.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.