Texaco met carwash in Honselersdijk geopend

Het gloednieuwe tankstation van de EG Group in Honselersdijk is geopend. Op de locatie is een Spar Express shop, een carwash, Starbucks en Burger King. Ook zijn er meerdere laadpalen er er worden alternatieve brandstoffen aangeboden zoals HVO100.

De nieuwste Texaco-pomp is helemaal top of de bill. De carwash heeft een rollover, wasboxen en stofzuigers van WashTec. De rollover hergebruikt het water: eerst wordt het opgeslagen in grote tanks en vervolgens hergebruikt. Antea Group Nederland, Visiebouw en ContrAll zijn druk geweest bezig met de bouw. CarwashPro maakte eerder onderstaande video over het project.

EG Group, dat in 2001 werd opgericht, is een van ‘s werelds grotere onafhankelijke retailers. Het bedrijf bedient meer dan 5400 benzinestations en convenience stores in negen landen, waaronder Nederland, België en Duitsland. Er zijn samenwerkingen met nationale en internationale merken op het gebied van brandstof en retail.


Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Texaco met carwash in Honselersdijk geopend | CarwashPro

Texaco met carwash in Honselersdijk geopend

Het gloednieuwe tankstation van de EG Group in Honselersdijk is geopend. Op de locatie is een Spar Express shop, een carwash, Starbucks en Burger King. Ook zijn er meerdere laadpalen er er worden alternatieve brandstoffen aangeboden zoals HVO100.

De nieuwste Texaco-pomp is helemaal top of de bill. De carwash heeft een rollover, wasboxen en stofzuigers van WashTec. De rollover hergebruikt het water: eerst wordt het opgeslagen in grote tanks en vervolgens hergebruikt. Antea Group Nederland, Visiebouw en ContrAll zijn druk geweest bezig met de bouw. CarwashPro maakte eerder onderstaande video over het project.

EG Group, dat in 2001 werd opgericht, is een van ‘s werelds grotere onafhankelijke retailers. Het bedrijf bedient meer dan 5400 benzinestations en convenience stores in negen landen, waaronder Nederland, België en Duitsland. Er zijn samenwerkingen met nationale en internationale merken op het gebied van brandstof en retail.


Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.