Vermeulen opent nieuwe carwash: ‘Droom die uitkomt’

Oliehandel Vermeulen heeft afgelopen week een nieuwe carwash geopend naast het eigen Vermeulen-tankstation in IJsselmuiden. Het is de eerste carwash voor Vermeulen met een kettingbaan. “Een droom die uitkomt”, zegt eigenaar Rik Vermeulen, die samen met zijn broer Niels de keten runt.

Oliehandel Vermeulen heeft negen tankstations, zes onder de Esso-vlag en drie onder eigen naam. Een aantal zijn voorzien van een rollover wasstraat en daar is nu een eerste carwash met een kettingbaan bijgekomen. Carwash Vermeulen is een 36 meter lange kettingwasstraat van Christ met een foam wall, een overdekt stofzuigerplein met vier opstelplekken, en zes wasboxen. De voorwas wordt gedaan door drie man. De eerste doet de voorwas met een hogedrukspuit, de ander sprayt de auto in, en de volgende gaat er met een borstel overheen.

Mesa Coatings heeft het vloersysteem aangebracht: een MesaFast Heavy Duty vloersysteem met een totale oppervlakte van 368 m2. Over 140 meter is een plint aangebracht. Daarnaast zijn de wanden variërend in hoogte van 1 tot 30 cm hoog meegenomen in hetzelfde systeem als de vloer. Verder is de vloer in de goot in de primer gezet zodat ook deze 100 procent vloeistofdicht is en makkelijk schoon te spuiten.

Mesa Coatings heeft het vloersysteem aangebracht en de kettingbaan is van Christ Wash Systems.

Trots

“Het is een droom die uitkomt”, zegt eigenaar Rik Vermeulen desgevraagd tegen CarwashPro. “Mijn vader, ik en mijn broer Niels hebben dit altijd al gewild, een echte kettingbaan, en dat is nu gelukt. We zijn heel trots.” Het eerste weekend was meteen een succes. Een kortingsactie bracht veel klanten naar de nieuwe carwash. “Een goed teken, mensen weten ons dus te vinden.”

Openen shop

Het idee voor een kettingwasstraat is niet alleen om de klant een beter wasresultaat aan te kunnen bieden, maar draagt ook bij aan de klantbeleving. Een bemande shop met verse broodjes moet daar aan het einde van dit jaar een mooie aanvulling op zijn. “We willen straks dat klanten bij ons komen om te tanken, wassen en een broodje te halen. Deze combinatie moet het geheel versterken.” Daarnaast komen er laadpalen, om ook aan de vraag van elektrisch laden te kunnen voldoen.

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vermeulen opent nieuwe carwash: ‘Droom die uitkomt’ | CarwashPro

Vermeulen opent nieuwe carwash: ‘Droom die uitkomt’

Oliehandel Vermeulen heeft afgelopen week een nieuwe carwash geopend naast het eigen Vermeulen-tankstation in IJsselmuiden. Het is de eerste carwash voor Vermeulen met een kettingbaan. “Een droom die uitkomt”, zegt eigenaar Rik Vermeulen, die samen met zijn broer Niels de keten runt.

Oliehandel Vermeulen heeft negen tankstations, zes onder de Esso-vlag en drie onder eigen naam. Een aantal zijn voorzien van een rollover wasstraat en daar is nu een eerste carwash met een kettingbaan bijgekomen. Carwash Vermeulen is een 36 meter lange kettingwasstraat van Christ met een foam wall, een overdekt stofzuigerplein met vier opstelplekken, en zes wasboxen. De voorwas wordt gedaan door drie man. De eerste doet de voorwas met een hogedrukspuit, de ander sprayt de auto in, en de volgende gaat er met een borstel overheen.

Mesa Coatings heeft het vloersysteem aangebracht: een MesaFast Heavy Duty vloersysteem met een totale oppervlakte van 368 m2. Over 140 meter is een plint aangebracht. Daarnaast zijn de wanden variërend in hoogte van 1 tot 30 cm hoog meegenomen in hetzelfde systeem als de vloer. Verder is de vloer in de goot in de primer gezet zodat ook deze 100 procent vloeistofdicht is en makkelijk schoon te spuiten.

Mesa Coatings heeft het vloersysteem aangebracht en de kettingbaan is van Christ Wash Systems.

Trots

“Het is een droom die uitkomt”, zegt eigenaar Rik Vermeulen desgevraagd tegen CarwashPro. “Mijn vader, ik en mijn broer Niels hebben dit altijd al gewild, een echte kettingbaan, en dat is nu gelukt. We zijn heel trots.” Het eerste weekend was meteen een succes. Een kortingsactie bracht veel klanten naar de nieuwe carwash. “Een goed teken, mensen weten ons dus te vinden.”

Openen shop

Het idee voor een kettingwasstraat is niet alleen om de klant een beter wasresultaat aan te kunnen bieden, maar draagt ook bij aan de klantbeleving. Een bemande shop met verse broodjes moet daar aan het einde van dit jaar een mooie aanvulling op zijn. “We willen straks dat klanten bij ons komen om te tanken, wassen en een broodje te halen. Deze combinatie moet het geheel versterken.” Daarnaast komen er laadpalen, om ook aan de vraag van elektrisch laden te kunnen voldoen.

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.