Bram Giliam benoemd als nieuwe directeur Hanex Tankstations & Carwashes

Bram Giliam nieuwe directeur Hanex Tankstations & Carwashes

Bram Giliam (l.), hier samen met Rob van Herpen: 'Heb enorm veel zin om verder te bouwen' Foto: Hanex

Bram Giliam is met ingang van 1 januari 2023 benoemd tot directeur van Hanex Tankstations & Carwashes, onderdeel van Hanex Hospitality Group uit ‘s-Hertogenbosch.

Giliam is geen onbekend gezicht binnen HH group. In 2017 startte hij zijn carrière bij het bedrijf en heeft inmiddels ruim vijf jaar ervaring als operationeel manager van Hanex Tankstations & Carwashes. De afgelopen jaren heeft Giliam de locaties zowel operationeel als commercieel naar een hoger plan getild en groeide Hanex Tankstations & Carwashes naar achttien locaties. “De functie van onze tankstations is aan het veranderen en dat zie je terug in de besluiten die we afgelopen jaren hebben gemaakt”, zegt Giliam. “Met de introductie van het horecamerk ‘Kwartiertje’ in onze shops streven we naar een toekomstbestendig station. Vanuit onze Coffeelab-branderij serveren wij hier een eigen koffieblend, iets om écht trots op te zijn. Door het toevoegen van nieuwe diensten, extra waarde te creëren voor onze gasten en onze carwashes blijvend in kwaliteit te verbeteren, is Hanex Tankstations & Carwashes een tussenstop waar gasten graag verblijven. Ik heb enorm veel zin om verder te bouwen”, aldus Giliam.

Groei

HH group zette de eerste stappen in de brandstofbranche in 1926. Het familiebedrijf werd in 2005 overgenomen door Rob van Herpen. Van Herpen, algemeen directeur van Hanex Hospitality Group, blijft nauw betrokken bij Hanex Tankstations & Carwashes. “Door Bram te benoemen als directeur creëer ik ruimte voor mezelf om te focussen op de groei van Hanex Hospitality Group. In de afgelopen jaren hebben we het merk ‘The Villy’ ontwikkeld en recent vijf horecazaken van Coffeelab overgenomen. Daar leren we ontzettend veel van voor onze tankstation- en carwashlocaties. Mijn focus gaat liggen op het doorontwikkelen van deze merken. Ik heb er alle vertrouwen in dat Bram de rol van directeur met enthousiasme gaat vervullen”, aldus Van Herpen.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bram Giliam nieuwe directeur Hanex Tankstations & Carwashes | CarwashPro
Bram Giliam benoemd als nieuwe directeur Hanex Tankstations & Carwashes

Bram Giliam nieuwe directeur Hanex Tankstations & Carwashes

Bram Giliam (l.), hier samen met Rob van Herpen: 'Heb enorm veel zin om verder te bouwen' Foto: Hanex

Bram Giliam is met ingang van 1 januari 2023 benoemd tot directeur van Hanex Tankstations & Carwashes, onderdeel van Hanex Hospitality Group uit ‘s-Hertogenbosch.

Giliam is geen onbekend gezicht binnen HH group. In 2017 startte hij zijn carrière bij het bedrijf en heeft inmiddels ruim vijf jaar ervaring als operationeel manager van Hanex Tankstations & Carwashes. De afgelopen jaren heeft Giliam de locaties zowel operationeel als commercieel naar een hoger plan getild en groeide Hanex Tankstations & Carwashes naar achttien locaties. “De functie van onze tankstations is aan het veranderen en dat zie je terug in de besluiten die we afgelopen jaren hebben gemaakt”, zegt Giliam. “Met de introductie van het horecamerk ‘Kwartiertje’ in onze shops streven we naar een toekomstbestendig station. Vanuit onze Coffeelab-branderij serveren wij hier een eigen koffieblend, iets om écht trots op te zijn. Door het toevoegen van nieuwe diensten, extra waarde te creëren voor onze gasten en onze carwashes blijvend in kwaliteit te verbeteren, is Hanex Tankstations & Carwashes een tussenstop waar gasten graag verblijven. Ik heb enorm veel zin om verder te bouwen”, aldus Giliam.

Groei

HH group zette de eerste stappen in de brandstofbranche in 1926. Het familiebedrijf werd in 2005 overgenomen door Rob van Herpen. Van Herpen, algemeen directeur van Hanex Hospitality Group, blijft nauw betrokken bij Hanex Tankstations & Carwashes. “Door Bram te benoemen als directeur creëer ik ruimte voor mezelf om te focussen op de groei van Hanex Hospitality Group. In de afgelopen jaren hebben we het merk ‘The Villy’ ontwikkeld en recent vijf horecazaken van Coffeelab overgenomen. Daar leren we ontzettend veel van voor onze tankstation- en carwashlocaties. Mijn focus gaat liggen op het doorontwikkelen van deze merken. Ik heb er alle vertrouwen in dat Bram de rol van directeur met enthousiasme gaat vervullen”, aldus Van Herpen.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.