Aanvraagloket Tegemoetkoming Energiekosten (TEK) gaat open

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

De aanvraag voor de Tegemoetkoming Energiekosten (TEK) kan vanaf 21 maart worden ingediend. Deze regeling is voor mkb-bedrijven waarvan de energiekosten minimaal zeven procent deel uitmaken van de omzet. Bedrijven kunnen hun aanvraag al voorbereiden en kijken wat de voorwaarden zijn.

De aanvraag via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) gaat in vanaf 21 maart 9.00 uur tot en met 2 oktober 17.00 uur. Bedrijven kunnen dan met terugwerkende kracht de TEK aanvragen voor de periode van 1 november 2022 tot 31 december 2023.

Een voorwaarde voor de subsidie is dat een onderneming een energie-intensieve mkb-onderneming is en dat minimaal zeven procent van de omzet bestaat uit energiekosten. “Je voldoet dan aan de zogeheten intensiteitstoets van de regeling”, aldus BOVAG op haar website.

Webinar

RVO houdt hierover op 14 maart een webinar van 10.00 tot 11.00 uur. Met onder andere een uitleg over de voorwaarden en de aanvraag van de subsidie en het verloop van het verdere proces.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Aanvraagloket Tegemoetkoming Energiekosten (TEK) gaat open | CarwashPro

Aanvraagloket Tegemoetkoming Energiekosten (TEK) gaat open

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

De aanvraag voor de Tegemoetkoming Energiekosten (TEK) kan vanaf 21 maart worden ingediend. Deze regeling is voor mkb-bedrijven waarvan de energiekosten minimaal zeven procent deel uitmaken van de omzet. Bedrijven kunnen hun aanvraag al voorbereiden en kijken wat de voorwaarden zijn.

De aanvraag via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) gaat in vanaf 21 maart 9.00 uur tot en met 2 oktober 17.00 uur. Bedrijven kunnen dan met terugwerkende kracht de TEK aanvragen voor de periode van 1 november 2022 tot 31 december 2023.

Een voorwaarde voor de subsidie is dat een onderneming een energie-intensieve mkb-onderneming is en dat minimaal zeven procent van de omzet bestaat uit energiekosten. “Je voldoet dan aan de zogeheten intensiteitstoets van de regeling”, aldus BOVAG op haar website.

Webinar

RVO houdt hierover op 14 maart een webinar van 10.00 tot 11.00 uur. Met onder andere een uitleg over de voorwaarden en de aanvraag van de subsidie en het verloop van het verdere proces.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.