Advertorial

De schrik voor alle insecten…

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Het voorjaar is begonnen en de insecten komen weer tevoorschijn. Met als nadeel dat de auto’s er weer onder komen te zitten. Caramba Nederland komt daarom met een nieuw artikel dat de schrik is voor alle insecten: Crawumm Ultimate.

Deze ultieme voorreiniger doet het voorjaarsvuil zoals insectenresten, vogel- en bijenpoep, stuifmeelresten en boomhars snel verdwijnen. De efficiënte en lakbeschermende formule zorgt ervoor dat het vuil zichtbaar snel wegloopt. Met als resultaat een glanzende auto, die schittert in het voorjaarszonnetje.

Crawumm Ultimate is beschikbaar in 25 liter cans en heeft artikelnummer 8122320025. Interesse in dit artikel? Bel naar 0592-345161 of stuur een e-mail naar info@carambanederland.nl. Of vraag ernaar bij uw accountmanager.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

De schrik voor alle insecten… | CarwashPro
Advertorial

De schrik voor alle insecten…

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Het voorjaar is begonnen en de insecten komen weer tevoorschijn. Met als nadeel dat de auto’s er weer onder komen te zitten. Caramba Nederland komt daarom met een nieuw artikel dat de schrik is voor alle insecten: Crawumm Ultimate.

Deze ultieme voorreiniger doet het voorjaarsvuil zoals insectenresten, vogel- en bijenpoep, stuifmeelresten en boomhars snel verdwijnen. De efficiënte en lakbeschermende formule zorgt ervoor dat het vuil zichtbaar snel wegloopt. Met als resultaat een glanzende auto, die schittert in het voorjaarszonnetje.

Crawumm Ultimate is beschikbaar in 25 liter cans en heeft artikelnummer 8122320025. Interesse in dit artikel? Bel naar 0592-345161 of stuur een e-mail naar info@carambanederland.nl. Of vraag ernaar bij uw accountmanager.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.