Beurs

Las Vegas maakt zich klaar voor The Car Wash Show

The Car Wash Show vindt plaats in Las Vegas Foto: Shutterstock

Las Vegas maakt zich klaar voor The Car Wash Show. In de West Hall van het Las Vegas Convention Center komen van 8 tot en met 10 mei meer dan honderd exposanten samen om hun nieuwste innovaties voor de carwashbranche te laten zien. Naast de beurs zijn er tientallen trainingen, workshops en sociale evenementen.

Op een beursvloer van meer dan 18.000 vierkante meter staan de stands verspreid. Ook zijn er Pitch 20-sessies over de nieuwste producten, technologieën en diensten, is er een Innovation Alley voor startups en een educatief gedeelte met zestig sessies.

Tijdens The Car Wash Show staat ook netwerken met andere brancheondernemers centraal. Een van de sociale netwerkevenmenten tijdens de beurs is The Big Bash op maandagavond 8 mei en de Hall of Fame Celebration op dinsdagavond 9 mei. En in Las Vegas mag een groot feest natuurlijk niet ontbreken. Na de beurs worden de After Dark Official After Hours georganiseerd, een optioneel VIP-programma waarbij bezoekers exclusieve feesten in de Jewel Nightclub en OMNIA Nightclub kunnen bijwonen.

In Amsterdam

Mis ook zeker niet Car Wash Show Europe 2023 later dit jaar. Hét grootste carwashevenement van Europa vindt op 21 en 22 september plaats in EXPO Greater Amsterdam. Naast een volle beursvloer met exposanten van over de hele wereld zijn er inspirerende kennissessies, de Car Wash Tours, diner met een awarduitreiking voor onder andere Car Wash Innovation of the Year 2023 en nog veel meer.

Registreren kan hier.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Las Vegas maakt zich klaar voor The Car Wash Show | CarwashPro
Beurs

Las Vegas maakt zich klaar voor The Car Wash Show

The Car Wash Show vindt plaats in Las Vegas Foto: Shutterstock

Las Vegas maakt zich klaar voor The Car Wash Show. In de West Hall van het Las Vegas Convention Center komen van 8 tot en met 10 mei meer dan honderd exposanten samen om hun nieuwste innovaties voor de carwashbranche te laten zien. Naast de beurs zijn er tientallen trainingen, workshops en sociale evenementen.

Op een beursvloer van meer dan 18.000 vierkante meter staan de stands verspreid. Ook zijn er Pitch 20-sessies over de nieuwste producten, technologieën en diensten, is er een Innovation Alley voor startups en een educatief gedeelte met zestig sessies.

Tijdens The Car Wash Show staat ook netwerken met andere brancheondernemers centraal. Een van de sociale netwerkevenmenten tijdens de beurs is The Big Bash op maandagavond 8 mei en de Hall of Fame Celebration op dinsdagavond 9 mei. En in Las Vegas mag een groot feest natuurlijk niet ontbreken. Na de beurs worden de After Dark Official After Hours georganiseerd, een optioneel VIP-programma waarbij bezoekers exclusieve feesten in de Jewel Nightclub en OMNIA Nightclub kunnen bijwonen.

In Amsterdam

Mis ook zeker niet Car Wash Show Europe 2023 later dit jaar. Hét grootste carwashevenement van Europa vindt op 21 en 22 september plaats in EXPO Greater Amsterdam. Naast een volle beursvloer met exposanten van over de hele wereld zijn er inspirerende kennissessies, de Car Wash Tours, diner met een awarduitreiking voor onder andere Car Wash Innovation of the Year 2023 en nog veel meer.

Registreren kan hier.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.