Partner

Christ ontvangt voor de tweede keer Red Dot Design Award

De Blade-lijn voor zelfbedieningswassystemen wint de award voor hoge designkwaliteit Foto's: Christ Wash Systems

Een aantal carwashsystemen van Christ Wash Systems is bekroond met de Red Dot Design Award in de categorie Product Design 2023. Het gaat om de Blade-lijn voor zelfbedieningswassystemen, de zelfbedieningsstofzuigers van het type Blade en Orbit en de Car-Mat mattenreiniger.

De Blade-lijn is het tweede product van Christ Wash Systems dat de Red Dot Award voor hoge designkwaliteit ontvangt. Vorig jaar wist de Vega-rollover al de titel in ontvangst te nemen.

De Blade-module kenmerkt zich door de combinatie van design en innovatieve technologie. De lijn is geschikt voor het reinigen van zowel kleine als grote voertuigen. Met de Blade Solar-uitbreiding kan een ondernemer kosten besparen door zijn eigen stroom op te wekken. En met de doorschijnende glazen PV-modules op het dak lijkt de wasbox groter en helderder.

Gemak

De zelfbedieningsstofzuigers van het type Blade en Orbit en de Car-Mat mattenreiniger ronden het totaalbeeld af. Deze producten bieden carwashklanten gemak en veiligheid. Met de Orbit-optie wordt de zuigslang over de grond en het voertuig geleid zonder het voertuig te raken. Het zuiggedeelte is volledig verlicht. De mattenreiniger Car-Mat reinigt moeiteloos vloermatten in korte tijd, terwijl een LED-looptijdweergave aangeeft hoeveel tijd er nog over is.

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

De bekroonde zelfbedieningsautowasstraat met het Blade-design van Christ.
De selfservice stofzuiger van het type Orbit Duo.

“Producten die design combineren met eenvoudige bediening en gebruiksvriendelijkheid leiden tot een hoger rendement en groei, naast een sterkere klantloyaliteit en een uniforme klantbeleving”, zegt het moederbedrijf Otto Christ AG over hun benadering van klantgericht design. “Heldere productdesigns in combinatie met een eenvoudige bediening en hoogwaardige reinigingsresultaten zijn een garantie voor succes, zien er aantrekkelijk en professioneel uit en creëren verlangen.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Christ ontvangt voor de tweede keer Red Dot Design Award | CarwashPro
Partner

Christ ontvangt voor de tweede keer Red Dot Design Award

De Blade-lijn voor zelfbedieningswassystemen wint de award voor hoge designkwaliteit Foto's: Christ Wash Systems

Een aantal carwashsystemen van Christ Wash Systems is bekroond met de Red Dot Design Award in de categorie Product Design 2023. Het gaat om de Blade-lijn voor zelfbedieningswassystemen, de zelfbedieningsstofzuigers van het type Blade en Orbit en de Car-Mat mattenreiniger.

De Blade-lijn is het tweede product van Christ Wash Systems dat de Red Dot Award voor hoge designkwaliteit ontvangt. Vorig jaar wist de Vega-rollover al de titel in ontvangst te nemen.

De Blade-module kenmerkt zich door de combinatie van design en innovatieve technologie. De lijn is geschikt voor het reinigen van zowel kleine als grote voertuigen. Met de Blade Solar-uitbreiding kan een ondernemer kosten besparen door zijn eigen stroom op te wekken. En met de doorschijnende glazen PV-modules op het dak lijkt de wasbox groter en helderder.

Gemak

De zelfbedieningsstofzuigers van het type Blade en Orbit en de Car-Mat mattenreiniger ronden het totaalbeeld af. Deze producten bieden carwashklanten gemak en veiligheid. Met de Orbit-optie wordt de zuigslang over de grond en het voertuig geleid zonder het voertuig te raken. Het zuiggedeelte is volledig verlicht. De mattenreiniger Car-Mat reinigt moeiteloos vloermatten in korte tijd, terwijl een LED-looptijdweergave aangeeft hoeveel tijd er nog over is.

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

De bekroonde zelfbedieningsautowasstraat met het Blade-design van Christ.
De selfservice stofzuiger van het type Orbit Duo.

“Producten die design combineren met eenvoudige bediening en gebruiksvriendelijkheid leiden tot een hoger rendement en groei, naast een sterkere klantloyaliteit en een uniforme klantbeleving”, zegt het moederbedrijf Otto Christ AG over hun benadering van klantgericht design. “Heldere productdesigns in combinatie met een eenvoudige bediening en hoogwaardige reinigingsresultaten zijn een garantie voor succes, zien er aantrekkelijk en professioneel uit en creëren verlangen.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.