Promotie

Toolkit voor promotie Nationale Autowasdag beschikbaar

Het goede doel van de Nationale Autowasdag is dit jaar Stichting Ambulance Wens Foto: BOVAG

De toolkit van de BOVAG Nationale Autowasdag met promotiemiddelen is nu beschikbaar, met daarin een poster, banners en een voorbeeld-persbericht. Daarmee kunnen deelnemende autowas- en poetsbedrijven aan hun klanten en omgeving laten zien dat zij meedoen aan de landelijke actie op 1 juli, waarvan de opbrengst naar Stichting Ambulance Wens gaat.

In de toolkit zit onder andere een bronbestand van de poster, banners die kunnen worden geplaatst op de website of social media-kanalen en een voorbeeld-persbericht, waarmee eventueel vanuit lokale media aandacht kan worden gegeven voor de Nationale Autowasdag.

Goed doel

BOVAG houdt op zaterdag 1 juli de jaarlijkse Nationale Autowasdag voor het goede doel. Dit jaar gaan de donaties naar Stichting Ambulance Wens. Autowas- en poetsbedrijven kunnen meedoen door de klant te vragen om 1 euro per wasbeurt te doneren. Aanmelden voor deelname aan de actie kan via de website van BOVAG.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Toolkit voor promotie Nationale Autowasdag beschikbaar | CarwashPro
Promotie

Toolkit voor promotie Nationale Autowasdag beschikbaar

Het goede doel van de Nationale Autowasdag is dit jaar Stichting Ambulance Wens Foto: BOVAG

De toolkit van de BOVAG Nationale Autowasdag met promotiemiddelen is nu beschikbaar, met daarin een poster, banners en een voorbeeld-persbericht. Daarmee kunnen deelnemende autowas- en poetsbedrijven aan hun klanten en omgeving laten zien dat zij meedoen aan de landelijke actie op 1 juli, waarvan de opbrengst naar Stichting Ambulance Wens gaat.

In de toolkit zit onder andere een bronbestand van de poster, banners die kunnen worden geplaatst op de website of social media-kanalen en een voorbeeld-persbericht, waarmee eventueel vanuit lokale media aandacht kan worden gegeven voor de Nationale Autowasdag.

Goed doel

BOVAG houdt op zaterdag 1 juli de jaarlijkse Nationale Autowasdag voor het goede doel. Dit jaar gaan de donaties naar Stichting Ambulance Wens. Autowas- en poetsbedrijven kunnen meedoen door de klant te vragen om 1 euro per wasbeurt te doneren. Aanmelden voor deelname aan de actie kan via de website van BOVAG.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.