Nominatie

Dit zijn de finalisten voor de Car Wash Innovation Award

Tijdens Car Wash Show Europe 2019 Foto: CWSE 2019, ProMedia

De genomineerden voor de Car Wash Innovation of the Year Award zijn bekend. De afgelopen weken konden bedrijven hun innovatie insturen en daar is massaal op gereageerd. De winnaar wordt tijdens Car Wash Show Europe bekendgemaakt.

De Innovation Award is onderverdeeld in drie categorieën: Sustainability, Digitalisation en Technology.

Sustainable Innovation of the Year
De award voor Sustainable Innovation of the Year heeft betrekking op de meest duurzame innovaties in de carwashbranche. Van slimme watersystemen waarmee het waterverbruik in de carwash kan worden gereduceerd, tot duurzame chemie voor in de wasstraat, technische snufjes en andere energiezuinige oplossingen.

De finalisten in deze categorie:

Digital Innovation of the Year
Binnen de tweede categorie wordt de award voor Digital Innovation of the Year uitgereikt, en draait het allemaal om de digitale innovaties voor carwash ondernemers in heel Europa. Denk aan klantenapps, het inzetten van AI om alles binnen de carwash te kunnen plannen en beheren, betaalsystemen, abonnement wassen, beveiliging en lucratieve business- en marketingplannen.

De finalisten in deze categorie:

Technology Innovation of the Year
De Technology Innovation of the Year gaat naar de beste innovatie op het gebied van carwash techniek. Dat kan betrekking hebben op de wasstraat, rollover of wasbox. Maar bijvoorbeeld ook handige systemen voor het stofzuigplein, innovaties voor wanden, vloeren, schakelbanden en borstels; noem het maar op. De technische systemen die hét verschil kunnen maken voor de carwashes anno 2023, maken kans op deze felbegeerde titel.

De finalisten in deze categorie:

Breng je stem uit

Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen tijdens Car Wash Show Europe op 21 september. De bekendmaking van de winnaars is na afloop van de beurs tijdens The Car Wash Dinner.

Registreer je hier voor de beurs en het diner, met naast de award-uitreiking een Bombastic BBQ, open bar en live muziek.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dit zijn de finalisten voor de Car Wash Innovation Award | CarwashPro
Nominatie

Dit zijn de finalisten voor de Car Wash Innovation Award

Tijdens Car Wash Show Europe 2019 Foto: CWSE 2019, ProMedia

De genomineerden voor de Car Wash Innovation of the Year Award zijn bekend. De afgelopen weken konden bedrijven hun innovatie insturen en daar is massaal op gereageerd. De winnaar wordt tijdens Car Wash Show Europe bekendgemaakt.

De Innovation Award is onderverdeeld in drie categorieën: Sustainability, Digitalisation en Technology.

Sustainable Innovation of the Year
De award voor Sustainable Innovation of the Year heeft betrekking op de meest duurzame innovaties in de carwashbranche. Van slimme watersystemen waarmee het waterverbruik in de carwash kan worden gereduceerd, tot duurzame chemie voor in de wasstraat, technische snufjes en andere energiezuinige oplossingen.

De finalisten in deze categorie:

Digital Innovation of the Year
Binnen de tweede categorie wordt de award voor Digital Innovation of the Year uitgereikt, en draait het allemaal om de digitale innovaties voor carwash ondernemers in heel Europa. Denk aan klantenapps, het inzetten van AI om alles binnen de carwash te kunnen plannen en beheren, betaalsystemen, abonnement wassen, beveiliging en lucratieve business- en marketingplannen.

De finalisten in deze categorie:

Technology Innovation of the Year
De Technology Innovation of the Year gaat naar de beste innovatie op het gebied van carwash techniek. Dat kan betrekking hebben op de wasstraat, rollover of wasbox. Maar bijvoorbeeld ook handige systemen voor het stofzuigplein, innovaties voor wanden, vloeren, schakelbanden en borstels; noem het maar op. De technische systemen die hét verschil kunnen maken voor de carwashes anno 2023, maken kans op deze felbegeerde titel.

De finalisten in deze categorie:

Breng je stem uit

Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen tijdens Car Wash Show Europe op 21 september. De bekendmaking van de winnaars is na afloop van de beurs tijdens The Car Wash Dinner.

Registreer je hier voor de beurs en het diner, met naast de award-uitreiking een Bombastic BBQ, open bar en live muziek.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.