Programma

Kennis en inspiratie tijdens Car Wash Show Europe

Car Wash Show Europe heeft naast de beursvloer ook een uitgebreid programma met kennissessies Foto: CWSE 2019, ProMedia

Hoe ziet de toekomst van het autowassen eruit? Hoe gaan andere landen om met kwesties rondom wet- en regelgeving die van invloed kunnen zijn op de carwash? Hoe essentieel zijn goede managers voor het succes van een onderneming? Op deze vragen en meer wordt antwoord gegeven tijdens Car Wash Show Europe.

Het grootste carwashevenement van Europa vindt op 21 en 22 september plaats in EXPO Greater Amsterdam. Naast een volle beursvloer met exposanten van over de hele wereld zijn er inspirerende kennissessies op beide dagen, waarin aandacht wordt besteed aan diverse, carwash gerelateerde thema’s.

Wat kan je zoal verwachten? In het programma zit onder andere een sessie waarin de toekomst van het autowassen centraal staat. Watergebruik in de wasstraat is momenteel een hot topic. Door de droge, hete zomers in Europa en een tekort aan regen komt er steeds meer aandacht voor duurzaam watergebruik. Maar hoe groot is het probleem voor de branche en de noodzaak om daar als ondernemer wat aan te doen? Waterexperts in de carwashbranche delen hun visie.

International Carwash Association

Ook komen internationale brancheverenigingen naar Car Wash Show Europe om inzicht te geven in wat er speelt in hun eigen branche, waaronder de International Carwash Association, de Car Wash Association UK en BOVAG. Wat is de stand van zaken in Europa dan wel in de VS en welke kwesties rondom wet- en regelgeving hebben invloed op autowas- en poetsbedrijven?

Het valt niet te ontkennen dat goede managers essentieel zijn voor het succes van elk carwashbedrijf, is de boodschap van de sessie ‘Build better car wash managers’. In deze sessie wordt gesproken over het belang van goede managers in het bedrijf en over het ontwikkelen van vaardigheden om het succes en de levensduur binnen de organisatie te vergroten.

Vol programma

Het programma omvat nog tal van andere sessies, over onder andere beveiliging in de wasstraat, het gebruik van klantdata, ontwikkelingen binnen de chemie en de voordelen van marketing. Kijk hier voor het volledige programma, meld je aan en mis het niet!

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kennis en inspiratie tijdens Car Wash Show Europe | CarwashPro
Programma

Kennis en inspiratie tijdens Car Wash Show Europe

Car Wash Show Europe heeft naast de beursvloer ook een uitgebreid programma met kennissessies Foto: CWSE 2019, ProMedia

Hoe ziet de toekomst van het autowassen eruit? Hoe gaan andere landen om met kwesties rondom wet- en regelgeving die van invloed kunnen zijn op de carwash? Hoe essentieel zijn goede managers voor het succes van een onderneming? Op deze vragen en meer wordt antwoord gegeven tijdens Car Wash Show Europe.

Het grootste carwashevenement van Europa vindt op 21 en 22 september plaats in EXPO Greater Amsterdam. Naast een volle beursvloer met exposanten van over de hele wereld zijn er inspirerende kennissessies op beide dagen, waarin aandacht wordt besteed aan diverse, carwash gerelateerde thema’s.

Wat kan je zoal verwachten? In het programma zit onder andere een sessie waarin de toekomst van het autowassen centraal staat. Watergebruik in de wasstraat is momenteel een hot topic. Door de droge, hete zomers in Europa en een tekort aan regen komt er steeds meer aandacht voor duurzaam watergebruik. Maar hoe groot is het probleem voor de branche en de noodzaak om daar als ondernemer wat aan te doen? Waterexperts in de carwashbranche delen hun visie.

International Carwash Association

Ook komen internationale brancheverenigingen naar Car Wash Show Europe om inzicht te geven in wat er speelt in hun eigen branche, waaronder de International Carwash Association, de Car Wash Association UK en BOVAG. Wat is de stand van zaken in Europa dan wel in de VS en welke kwesties rondom wet- en regelgeving hebben invloed op autowas- en poetsbedrijven?

Het valt niet te ontkennen dat goede managers essentieel zijn voor het succes van elk carwashbedrijf, is de boodschap van de sessie ‘Build better car wash managers’. In deze sessie wordt gesproken over het belang van goede managers in het bedrijf en over het ontwikkelen van vaardigheden om het succes en de levensduur binnen de organisatie te vergroten.

Vol programma

Het programma omvat nog tal van andere sessies, over onder andere beveiliging in de wasstraat, het gebruik van klantdata, ontwikkelingen binnen de chemie en de voordelen van marketing. Kijk hier voor het volledige programma, meld je aan en mis het niet!

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.