Bijzondere prestatie

Branchegenoten beklimmen samen Alpe d’Huez voor goed doel

Het carwashteam uit Nederland, met vlnr: John Moesker, Bas Ham en Wouter Baas Foto: Carwash&Go

Een aantal branchegenoten heeft onlangs een bijzondere prestatie neergezet. John Moesker van WashTec en Bas Ham en Wouter Baas van Carwash&Go trotseerden samen de Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor het goede doel. Hun deelname blijft niet onopgemerkt: “Wat een kanjers”.

Eigenaar van Carwash&Go, Borre den Hartog, wil zijn ‘jongens’ in het zonnetje zetten voor hun deelname aan het jaarlijkse wielerevenement Alpe d’HuZes, waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker. Deze zware uitdaging omvat meerdere beklimmingen van de iconische berg Alpe d’Huez in de Franse Alpen, waarbij de deelnemers al fietsend of rennend tot het uiterste worden gedreven.

Mee juichen

“John Moesker – al jaren onze vaste monteur en praktisch een kind aan huis – kwam op het idee om mee te doen”, vertelt Den Hartog. “Hij fietst veel en ook Bas en Wouter waren vrijwel meteen enthousiast. Met z’n drieën hebben ze zich ingeschreven en zijn ze alles gaan organiseren. Dat vind ik fantastisch.” Om het initiatief te ondersteunen, deed Carwash&Go een donatie aan het goede doel en heeft Den Hartog geholpen om ter plaatse alle faciliteiten op orde te brengen. “Ook is er nog een groepje van zes man meegegaan voor support. Die hadden zelf niet genoeg tijd om te trainen, maar wilden wel mee juichen langs de zijlijn.”

Den Hartog merkt op dat de branche heel positief reageert op de prestatie. “Het leuke is, dat wanneer je er met anderen over praat, mensen heel enthousiast zijn. Reacties als: ‘Dat vind ik ook wel leuk om te doen’ en ‘Misschien kunnen we dat gezamenlijk vanuit de branche organiseren’, heb ik al vaak gehoord. Dat is goed nieuws!”

De drie stappen waarschijnlijk volgend jaar weer op de fiets, zo heeft Den Hartog gehoord. “Daarom wil ik ze nu alvast een hart onder de riem steken, wat een kanjers! Ik hoop op deze manier ook te kunnen helpen met de voorbereidingen voor volgend jaar, door meer sponsoren te laten aanhaken.”

WashTec: ‘Bedankt’

Ook het team van WashTec Benelux bedankt hun collega John Moesker met het behalen van de eindstreep. “Wij zijn enorm trots dat John de Alpe d’Huez heeft getrotseerd om geld in te zamelen voor het goede doel. Als bedrijf zijn we buitengewoon trots op zijn toewijding om een verschil te maken in het leven van anderen”, luidden de felicitaties. Ook WashTec heeft een donatie gedaan om de inspanningen van het team te ondersteunen en stuurde de WashTec bedrijfswagen mee op reis, zodat de fietsen veilig kon worden vervoerd. “We zijn erg trots op zijn initiatief”, zijn de slotwoorden in de bedankbrief die op social media is gedeeld. “Bedankt voor jouw inspirerende reis.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Branchegenoten beklimmen samen Alpe d’Huez voor goed doel | CarwashPro
Bijzondere prestatie

Branchegenoten beklimmen samen Alpe d’Huez voor goed doel

Het carwashteam uit Nederland, met vlnr: John Moesker, Bas Ham en Wouter Baas Foto: Carwash&Go

Een aantal branchegenoten heeft onlangs een bijzondere prestatie neergezet. John Moesker van WashTec en Bas Ham en Wouter Baas van Carwash&Go trotseerden samen de Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor het goede doel. Hun deelname blijft niet onopgemerkt: “Wat een kanjers”.

Eigenaar van Carwash&Go, Borre den Hartog, wil zijn ‘jongens’ in het zonnetje zetten voor hun deelname aan het jaarlijkse wielerevenement Alpe d’HuZes, waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker. Deze zware uitdaging omvat meerdere beklimmingen van de iconische berg Alpe d’Huez in de Franse Alpen, waarbij de deelnemers al fietsend of rennend tot het uiterste worden gedreven.

Mee juichen

“John Moesker – al jaren onze vaste monteur en praktisch een kind aan huis – kwam op het idee om mee te doen”, vertelt Den Hartog. “Hij fietst veel en ook Bas en Wouter waren vrijwel meteen enthousiast. Met z’n drieën hebben ze zich ingeschreven en zijn ze alles gaan organiseren. Dat vind ik fantastisch.” Om het initiatief te ondersteunen, deed Carwash&Go een donatie aan het goede doel en heeft Den Hartog geholpen om ter plaatse alle faciliteiten op orde te brengen. “Ook is er nog een groepje van zes man meegegaan voor support. Die hadden zelf niet genoeg tijd om te trainen, maar wilden wel mee juichen langs de zijlijn.”

Den Hartog merkt op dat de branche heel positief reageert op de prestatie. “Het leuke is, dat wanneer je er met anderen over praat, mensen heel enthousiast zijn. Reacties als: ‘Dat vind ik ook wel leuk om te doen’ en ‘Misschien kunnen we dat gezamenlijk vanuit de branche organiseren’, heb ik al vaak gehoord. Dat is goed nieuws!”

De drie stappen waarschijnlijk volgend jaar weer op de fiets, zo heeft Den Hartog gehoord. “Daarom wil ik ze nu alvast een hart onder de riem steken, wat een kanjers! Ik hoop op deze manier ook te kunnen helpen met de voorbereidingen voor volgend jaar, door meer sponsoren te laten aanhaken.”

WashTec: ‘Bedankt’

Ook het team van WashTec Benelux bedankt hun collega John Moesker met het behalen van de eindstreep. “Wij zijn enorm trots dat John de Alpe d’Huez heeft getrotseerd om geld in te zamelen voor het goede doel. Als bedrijf zijn we buitengewoon trots op zijn toewijding om een verschil te maken in het leven van anderen”, luidden de felicitaties. Ook WashTec heeft een donatie gedaan om de inspanningen van het team te ondersteunen en stuurde de WashTec bedrijfswagen mee op reis, zodat de fietsen veilig kon worden vervoerd. “We zijn erg trots op zijn initiatief”, zijn de slotwoorden in de bedankbrief die op social media is gedeeld. “Bedankt voor jouw inspirerende reis.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.