Onderhandelingen

Bijpraten over nieuwe cao voor tankstations en autowasbedrijven

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

De looptijd van de collectieve arbeidsovereenkomst voor Tankstations en Wasbedrijven (cao T&W) loopt op 31 december 2023 af. In voorbereiding op de cao-onderhandelingen organiseert BOVAG op 4 oktober een informele bijpraatsessie voor afdelingsbesturen en BOVAG-leden van tankstations en autowasbedrijven.

Tijdens deze sessie zal cao-onderhandelaar Laura Weijland de leden bijpraten over de stand van zaken. BOVAG sluit namens de leden de cao T&W af, die geldt voor zo’n 1.000 bedrijven en 17 duizend medewerkers. De huidige cao heeft een looptijd van 1 januari 2022 tot en met 31 december 2023.

Aanmelden

Deze sessie wordt op 4 oktober gehouden van 12.00 tot 14.00 uur in het BOVAG-huis in Bunnik. Leden kunnen zich aanmelden via een e-mail naar tankstations@bovag.nl of autowas@bovag.nl.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bijpraten over nieuwe cao voor tankstations en autowasbedrijven | CarwashPro
Onderhandelingen

Bijpraten over nieuwe cao voor tankstations en autowasbedrijven

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

De looptijd van de collectieve arbeidsovereenkomst voor Tankstations en Wasbedrijven (cao T&W) loopt op 31 december 2023 af. In voorbereiding op de cao-onderhandelingen organiseert BOVAG op 4 oktober een informele bijpraatsessie voor afdelingsbesturen en BOVAG-leden van tankstations en autowasbedrijven.

Tijdens deze sessie zal cao-onderhandelaar Laura Weijland de leden bijpraten over de stand van zaken. BOVAG sluit namens de leden de cao T&W af, die geldt voor zo’n 1.000 bedrijven en 17 duizend medewerkers. De huidige cao heeft een looptijd van 1 januari 2022 tot en met 31 december 2023.

Aanmelden

Deze sessie wordt op 4 oktober gehouden van 12.00 tot 14.00 uur in het BOVAG-huis in Bunnik. Leden kunnen zich aanmelden via een e-mail naar tankstations@bovag.nl of autowas@bovag.nl.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.