Frank Vekemans Washin7 neemt Q-Wash over
Bestuur

Frank Vekemans de nieuwe voorzitter BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven

Frank Vekemans van Washin7 is benoemd tot nieuwe voorzitter Foto: CarwashPro/ Belinda Meijers

Tijdens de algemene ledenvergadering van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven is Frank Vekemans benoemd tot de nieuwe voorzitter. Hij volgt Mark de Graaf op.

Frank Vekemans (Washin7) is de opvolger van Mark de Graaf (BOB Autowas), die zijn voorzitterschap van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven na twee zittingstermijnen heeft overgedragen aan Vekemans. Als dank is De Graaf door BOVAG benoemd tot erelid. CarwashPro sprak De Graaf op de beurs, en hij was blij verrast met deze speciale onderscheiding.

Car Wash Show Europe

De BOVAG-leden grepen hun bezoek aan de vergadering ook meteen aan om Car Wash Show Europe te bezoeken, die op 21 en 22 september in EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen wordt gehouden. “Behalve alle gelegenheid om te netwerken, bood de beurs ook meteen de kans om de nieuwste systemen, innovaties en nouveautés te bekijken en demonstraties mee te maken”, aldus BOVAG.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Frank Vekemans de nieuwe voorzitter BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven | CarwashPro
Frank Vekemans Washin7 neemt Q-Wash over
Bestuur

Frank Vekemans de nieuwe voorzitter BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven

Frank Vekemans van Washin7 is benoemd tot nieuwe voorzitter Foto: CarwashPro/ Belinda Meijers

Tijdens de algemene ledenvergadering van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven is Frank Vekemans benoemd tot de nieuwe voorzitter. Hij volgt Mark de Graaf op.

Frank Vekemans (Washin7) is de opvolger van Mark de Graaf (BOB Autowas), die zijn voorzitterschap van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven na twee zittingstermijnen heeft overgedragen aan Vekemans. Als dank is De Graaf door BOVAG benoemd tot erelid. CarwashPro sprak De Graaf op de beurs, en hij was blij verrast met deze speciale onderscheiding.

Car Wash Show Europe

De BOVAG-leden grepen hun bezoek aan de vergadering ook meteen aan om Car Wash Show Europe te bezoeken, die op 21 en 22 september in EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen wordt gehouden. “Behalve alle gelegenheid om te netwerken, bood de beurs ook meteen de kans om de nieuwste systemen, innovaties en nouveautés te bekijken en demonstraties mee te maken”, aldus BOVAG.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.