Ledenvergadering

BOVAG draagt nieuwe kandidaat-voorzitter aan voor autowasbedrijven

Tijdens de ledenvergadering is er ook aandacht voor zaken die momenteel spelen in de carwashbranche Foto: Shutterstock

BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven houdt haar Algemene Ledenvergadering dit jaar op 21 september tijdens Car Wash Show Europe. Mark de Graaf van BOB Autowas zal dan aftreden als voorzitter. Het bestuur draagt Frank Vekemans van Washin7 voor als kandidaat.

Na twee zittingstermijnen treedt Mark de Graaf af als voorzitter en draagt hij het stokje over. Frank Vekemans wordt genoemd als kandidaat, en daarvoor vraagt BOVAG de stem van de branche. Naast de wisseling binnen het voorzitterschap zal er tijdens de vergadering ook aandacht zijn voor actuele zaken die momenteel een rol spelen, zoals de status van het lopende duurzaamheidsonderzoek in de autowasbranche.

Bezoek aan de beurs

De vergadering begint om 12.00 uur in EXPO Greater Amsterdam en is alleen bestemd voor leden. Na afloop is het mogelijk om Car Wash Show Europe te bezoeken. Aanmelden voor de ledenvergadering is vereist en kan via de website van BOVAG.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BOVAG draagt nieuwe kandidaat-voorzitter aan voor autowasbedrijven | CarwashPro
Ledenvergadering

BOVAG draagt nieuwe kandidaat-voorzitter aan voor autowasbedrijven

Tijdens de ledenvergadering is er ook aandacht voor zaken die momenteel spelen in de carwashbranche Foto: Shutterstock

BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven houdt haar Algemene Ledenvergadering dit jaar op 21 september tijdens Car Wash Show Europe. Mark de Graaf van BOB Autowas zal dan aftreden als voorzitter. Het bestuur draagt Frank Vekemans van Washin7 voor als kandidaat.

Na twee zittingstermijnen treedt Mark de Graaf af als voorzitter en draagt hij het stokje over. Frank Vekemans wordt genoemd als kandidaat, en daarvoor vraagt BOVAG de stem van de branche. Naast de wisseling binnen het voorzitterschap zal er tijdens de vergadering ook aandacht zijn voor actuele zaken die momenteel een rol spelen, zoals de status van het lopende duurzaamheidsonderzoek in de autowasbranche.

Bezoek aan de beurs

De vergadering begint om 12.00 uur in EXPO Greater Amsterdam en is alleen bestemd voor leden. Na afloop is het mogelijk om Car Wash Show Europe te bezoeken. Aanmelden voor de ledenvergadering is vereist en kan via de website van BOVAG.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.