'Flink schrikken'

Ongeluk in wasstraat Aalsmeer, medewerker raakt gewond

Ook werd er een traumahelikopter ingezet, maar hulp van het traumateam bleek niet nodig Foto: Resul Muslu/ Shutterstock

Een medewerker van Loogman Carwash in Aalsmeer is donderdagmiddag gewond geraakt toen hij op de interieurbaan bekneld kwam te zitten tussen twee auto’s. 

Het ongeluk gebeurde bij de wasstraat aan de Aalsmeerderweg. Een automobilist had de auto op de baan voor de binnenreiniging nog niet in de parkeerstand gezet en werd gevraagd om dat alsnog te doen. Maar bij het corrigeren ging het mis, gaf de automobilist gas en schoot de auto achteruit.

Daarbij raakte de auto een medewerker die op dat moment met de reiniging van de auto erachter bezig was. “Dat was flink schrikken”, zegt Kees Yzebaart, algemeen directeur van de Loogman Groep, die op dat moment ook op de locatie aanwezig was. “En dan gebeurt er van alles. Ambulances arriveren. Een traumahelikopter komt erbij. Er is gelukkig accuraat gehandeld en alle medewerkers hebben zich ingezet om te helpen. Daar ben ik heel trots op.”

Nazorg

De gewonde medewerker is meteen voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Hulp van het traumateam bleek niet nodig. Volgens Yzebaart maakt de jongen het goed. “Hij is donderdagnacht geopereerd en stuurde mij vanochtend een berichtje dat hij alweer naar huis mocht. Hij maakte zelfs nog de grap dat hij maandag wel met een rolstoel naar de carwash zou komen voor de Halloween-avond.”

Alle betrokkenen, zowel medewerkers als klanten, hebben de nodige nazorg gekregen, vertelt Yzebaart aan CarwashPro. “Nazorg is op dat moment belangrijk, maar zeker ook daarna. Zodat iedereen het goed kan verwerken.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ongeluk in wasstraat Aalsmeer, medewerker raakt gewond | CarwashPro
'Flink schrikken'

Ongeluk in wasstraat Aalsmeer, medewerker raakt gewond

Ook werd er een traumahelikopter ingezet, maar hulp van het traumateam bleek niet nodig Foto: Resul Muslu/ Shutterstock

Een medewerker van Loogman Carwash in Aalsmeer is donderdagmiddag gewond geraakt toen hij op de interieurbaan bekneld kwam te zitten tussen twee auto’s. 

Het ongeluk gebeurde bij de wasstraat aan de Aalsmeerderweg. Een automobilist had de auto op de baan voor de binnenreiniging nog niet in de parkeerstand gezet en werd gevraagd om dat alsnog te doen. Maar bij het corrigeren ging het mis, gaf de automobilist gas en schoot de auto achteruit.

Daarbij raakte de auto een medewerker die op dat moment met de reiniging van de auto erachter bezig was. “Dat was flink schrikken”, zegt Kees Yzebaart, algemeen directeur van de Loogman Groep, die op dat moment ook op de locatie aanwezig was. “En dan gebeurt er van alles. Ambulances arriveren. Een traumahelikopter komt erbij. Er is gelukkig accuraat gehandeld en alle medewerkers hebben zich ingezet om te helpen. Daar ben ik heel trots op.”

Nazorg

De gewonde medewerker is meteen voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Hulp van het traumateam bleek niet nodig. Volgens Yzebaart maakt de jongen het goed. “Hij is donderdagnacht geopereerd en stuurde mij vanochtend een berichtje dat hij alweer naar huis mocht. Hij maakte zelfs nog de grap dat hij maandag wel met een rolstoel naar de carwash zou komen voor de Halloween-avond.”

Alle betrokkenen, zowel medewerkers als klanten, hebben de nodige nazorg gekregen, vertelt Yzebaart aan CarwashPro. “Nazorg is op dat moment belangrijk, maar zeker ook daarna. Zodat iedereen het goed kan verwerken.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.