Fors uitbreiden

Proef met snelladers bij Loogman Carwash Aalsmeer is een ‘hit’

De Terra 360-snelladers van ABB zijn voorzien van twee laadslangen Foto: Loogman Groep

De proef met de eerste snelladers bij Loogman Carwash Aalsmeer blijkt een succes te zijn. Loogman kijkt daarom al naar de mogelijkheden om volgend jaar fors uit te breiden.

“Onze snelladers bij de wasstraat en het tankstation in Aalsmeer zijn na twee weken al een hit”, zegt directeur Kees Yzebaart van de Loogman Groep. “Gelijk vanaf dag één wordt er volop geladen. Dat had ik zelf niet zo zien aankomen, aangezien we geen snelweglocatie zijn.”

De eerste snelladers in Aalsmeer maken deel uit van een proef voor EV snelladen bij Loogman Carwash. Het is een eerste stap in de transitie naar een maximaal geautomatiseerde wasstraat, waarbij het snelladen een belangrijk onderdeel is. De Terra 360-snelladers van ABB zijn voorzien van twee laadslangen en hebben het vermogen om tot 300 kWh te laden.

Voorbereiden

“Zo’n vijf jaar geleden voorspelde Ger al (eigenaar van Loogman, red.), dat er een toekomst voor een mooi en groot laadplein zou zijn op deze locatie”, vervolgt Yzebaart. “Nu denken we gelijk na over het uitbreiden van het aantal snellaadpunten in het jaar 2024 in Aalsmeer en zijn we aan het voorbereiden voor onze andere carwashlocaties.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Proef met snelladers bij Loogman Carwash Aalsmeer is een ‘hit’ | CarwashPro
Fors uitbreiden

Proef met snelladers bij Loogman Carwash Aalsmeer is een ‘hit’

De Terra 360-snelladers van ABB zijn voorzien van twee laadslangen Foto: Loogman Groep

De proef met de eerste snelladers bij Loogman Carwash Aalsmeer blijkt een succes te zijn. Loogman kijkt daarom al naar de mogelijkheden om volgend jaar fors uit te breiden.

“Onze snelladers bij de wasstraat en het tankstation in Aalsmeer zijn na twee weken al een hit”, zegt directeur Kees Yzebaart van de Loogman Groep. “Gelijk vanaf dag één wordt er volop geladen. Dat had ik zelf niet zo zien aankomen, aangezien we geen snelweglocatie zijn.”

De eerste snelladers in Aalsmeer maken deel uit van een proef voor EV snelladen bij Loogman Carwash. Het is een eerste stap in de transitie naar een maximaal geautomatiseerde wasstraat, waarbij het snelladen een belangrijk onderdeel is. De Terra 360-snelladers van ABB zijn voorzien van twee laadslangen en hebben het vermogen om tot 300 kWh te laden.

Voorbereiden

“Zo’n vijf jaar geleden voorspelde Ger al (eigenaar van Loogman, red.), dat er een toekomst voor een mooi en groot laadplein zou zijn op deze locatie”, vervolgt Yzebaart. “Nu denken we gelijk na over het uitbreiden van het aantal snellaadpunten in het jaar 2024 in Aalsmeer en zijn we aan het voorbereiden voor onze andere carwashlocaties.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.