Vreemde vrijdagvideo: carwash couture is zo 2015!

Mode is een vluchtig fenomeen: wat een jaar geleden nog hip was, is nu weer hopeloos gedateerd. In 2015 probeerde Moschino een heuse trend aan te boren door een zogenaamde carwash-collectie op de markt te brengen. De kledinglijn werd geen succes waardoor de ‘wasstraatlook’ nooit van de grond is gekomen en de ‘roll-overjurk’ in de vergetelheid raakte. Deze vreemde vrijdagvideo laat een bijzonder staaltje carwash couture zien. 

Het assortiment van Moschino bestaat uit op zijn zachtst gezegd ‘opmerkelijke’ creaties. Oordeel zelf als de modellen vol bravoure over de catwalk (of is het in dit geval eerder een carwalk of catwash?) paraderen.  

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.