Video: Carwashbezoek krijgt kinderen kalm

Een bezoekje aan de carwash leverde een moeder een lekker rustig weekendje op. In ruil voor ‘een leuk uitstapje’ beloofden de twee kinderen van Emmie Downie dat ze haar ongestoord naar cricket zouden laten kijken. Molly en Jack kwamen ogen te kort toen ze met malief door de wasgelegenheid reden. In deze video is hun reactie te zien.

De kinderen genieten van de schuimboog en zijn door het dolle heen. “Het lijkt wel een fontein! Dat was zo leuk”, zegt Molly. Jack is wat rustiger maar heeft het ook naar zijn zin. Het filmpje gaat viraal, nadat het op onder meer Yahoo! News verscheen.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.