Anac stoot kartingdeel af in Nijmegen

Anac trekt de stekker uit de kartbaan aan de Energieweg in Nijmegen. de Energieweg in Nijmegen getrokken. Na 25 jaar wil eigenaar Lex Peters zich meer op het wassen van auto’s richten en daarom het kartingdeel afstoten. Er wordt een nieuwe huurder gevonden die zich over de kartbaan gaat ontfermen.

Peters vertelt aan de Gelderlander dat kartliefhebbers zich geen zorgen hoeven te maken. De doorstart zal hen niet teleurstellen, meent hij: “Het wordt beter dan ik ooit had kunnen doen. Ik wil me met Anac concentreren op onze belangrijkste producten: auto’s wassen en brandstof verkopen. Daar willen we alles op richten. Ik heb te weinig tijd om zelf meer met de kartbaan te doen. De nieuwe huurders komen uit de entertainmenthoek en gaan hun schouders eronder zetten. Ze hebben een heel mooi plan en gaan het een veel betere invulling geven. Ik heb een nieuw managementteam om me heen verzameld. Samen hebben we bekeken waar onze aandacht naar uit moet gaan voor de toekomst van het bedrijf. In dat kader heb ik andere mensen gezocht voor de kartbaan.”

Op 3 november opent Anac Karting voor de laatste keer zijn deuren in Nijmegen. De Nijmeegse kartbaan werd tegelijkertijd met de carwash geopend. Ondertussen telt Anac veertien vestigingen (waarvan vier in België) en werken er driehonderd mensen onder de banier van Anac.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Anac stoot kartingdeel af in Nijmegen | CarwashPro

Anac stoot kartingdeel af in Nijmegen

Anac trekt de stekker uit de kartbaan aan de Energieweg in Nijmegen. de Energieweg in Nijmegen getrokken. Na 25 jaar wil eigenaar Lex Peters zich meer op het wassen van auto’s richten en daarom het kartingdeel afstoten. Er wordt een nieuwe huurder gevonden die zich over de kartbaan gaat ontfermen.

Peters vertelt aan de Gelderlander dat kartliefhebbers zich geen zorgen hoeven te maken. De doorstart zal hen niet teleurstellen, meent hij: “Het wordt beter dan ik ooit had kunnen doen. Ik wil me met Anac concentreren op onze belangrijkste producten: auto’s wassen en brandstof verkopen. Daar willen we alles op richten. Ik heb te weinig tijd om zelf meer met de kartbaan te doen. De nieuwe huurders komen uit de entertainmenthoek en gaan hun schouders eronder zetten. Ze hebben een heel mooi plan en gaan het een veel betere invulling geven. Ik heb een nieuw managementteam om me heen verzameld. Samen hebben we bekeken waar onze aandacht naar uit moet gaan voor de toekomst van het bedrijf. In dat kader heb ik andere mensen gezocht voor de kartbaan.”

Op 3 november opent Anac Karting voor de laatste keer zijn deuren in Nijmegen. De Nijmeegse kartbaan werd tegelijkertijd met de carwash geopend. Ondertussen telt Anac veertien vestigingen (waarvan vier in België) en werken er driehonderd mensen onder de banier van Anac.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.