DiBO Project(s) plaatste wasinstallaties voor vervoerbedrijf EBS in Den Hoorn

In opdracht van EBS werd de DiBO Berlin buswasinstallatie geplaatst door DiBO Project(s) op de locatie in Den Hoorn. Het openbaar vervoerbedrijf verzorgt sinds eind augustus 2019 de komende 11,5 jaar het openbaar vervoer in de regio Haaglanden. Om de vloot schoon te houden, werd een wasinstallatie aangeschaft.

De DiBO Berlin buswasinstallatie is voorzien van twee zijborstels en een dakborstel. Het systeem is volgens de fabrikant eenvoudig in gebruik en onderhoudsarm. De wasinstallatie kan de meeste modellen van bussen en vrachtwagens snel en efficiënt wassen.

Een opvallende eigenschap van de machine van DiBO Project(s) is dat dit deze buswasinstallatie volledig is opgebouwd uit RVS in plaats van het vaker gebruikte aluminium of staal. Dankzij deze materiaalkeuze gaat het systeem lang mee en blijft het langdurig mooi.

Levensduur

RVS is ontwikkeld om te werken in vochtige ruimtes waar een versneld oxidatieproces plaatsvindt. Dankzij het gebruik van materialen die smeren overbodig maken, is de Berlin zeer onderhoudsarm.

De Berlin wasinstallatie is standaard uitgerust met frequentieregelaars. Deze zorgen voor een uiterst snelle en precieze wassing van elk deel van het voertuig. Bovendien komt frequentieregeling ten goede aan de levensduur van de aandrijvingen.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

DiBO Project(s) plaatste wasinstallaties voor vervoerbedrijf EBS in Den Hoorn | CarwashPro

DiBO Project(s) plaatste wasinstallaties voor vervoerbedrijf EBS in Den Hoorn

In opdracht van EBS werd de DiBO Berlin buswasinstallatie geplaatst door DiBO Project(s) op de locatie in Den Hoorn. Het openbaar vervoerbedrijf verzorgt sinds eind augustus 2019 de komende 11,5 jaar het openbaar vervoer in de regio Haaglanden. Om de vloot schoon te houden, werd een wasinstallatie aangeschaft.

De DiBO Berlin buswasinstallatie is voorzien van twee zijborstels en een dakborstel. Het systeem is volgens de fabrikant eenvoudig in gebruik en onderhoudsarm. De wasinstallatie kan de meeste modellen van bussen en vrachtwagens snel en efficiënt wassen.

Een opvallende eigenschap van de machine van DiBO Project(s) is dat dit deze buswasinstallatie volledig is opgebouwd uit RVS in plaats van het vaker gebruikte aluminium of staal. Dankzij deze materiaalkeuze gaat het systeem lang mee en blijft het langdurig mooi.

Levensduur

RVS is ontwikkeld om te werken in vochtige ruimtes waar een versneld oxidatieproces plaatsvindt. Dankzij het gebruik van materialen die smeren overbodig maken, is de Berlin zeer onderhoudsarm.

De Berlin wasinstallatie is standaard uitgerust met frequentieregelaars. Deze zorgen voor een uiterst snelle en precieze wassing van elk deel van het voertuig. Bovendien komt frequentieregeling ten goede aan de levensduur van de aandrijvingen.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.