‘Binnen 24 uur klaar om weer auto’s te wassen’

Bij Autobedrijf Legemaate worden al sinds 1967 auto’s gewassen. De wasboxen van de Mazda-dealer in Zierikzee zijn 24 uur per dag geopend. Omdat de coating van de vloer aan een nieuwe laag toe was, is Vi-Tech aan de slag gegaan met materiaal van Mesa Coatings. Binnen 24 uur kon er weer gewassen worden. De vloer kan er minimaal weer een jaar of tien tegenaan.

Bij het Autobedrijf Legemaate in Zierikzee horen twee wasboxen van Nilfisk Alto Wap Carwash, deze zijn altijd toegankelijk. De boxen hebben net een facelift gehad met een nieuwe vloercoating van Mesa Coatings. Die klus is geklaard door Vi-Tech, zij zijn de exclusieve partner van Nilfisk op dit gebied en zorgen voor het onderhoud en de installatie van de wasboxen.

Auto’s uit de showroom

Autobedrijf Legemaate bestaat al sinds 1967, toentertijd was het bedrijf nog een Fina tankstation. Later werd de onderneming ook dealer van Mazda. Het bedrijf heeft sinds de start ook een wasgelegenheid gehad, waar zowel de eigen auto’s uit de showroom worden gewassen al commercieel door klanten.

Praktische wasboxen

Destijds is gekozen voor wasboxen omdat het de enige mogelijkheid op de locatie was. Later is Legemaate bij die keuze gebleven, omdat er in de regio al meerdere rollovers te vinden waren, laat Eric Legemaate per mail weten. “Voor onszelf zijn wasboxen praktischer dan een rollover.” De carwash staat geheel op zichzelf en is 24 uur per dag te gebruiken. “Omdat we daar de ruimte en mogelijkheid voor hebben.” Legemaat houdt niet bij hoeveel wassingen per jaar plaatsvinden.

Daley Senten van Vi-Tech laat weten dat de klus binnen een dagje geklaard was, zodat er snel weer auto’s gewassen konden worden. Er is gekozen voor de coating Mesa Fast Heavy Duty Antislip Standaard, kleur 876. De opstaande rand is meegenomen in deze klus. In totaal gaat het om 6,8 vierkante meter. Na de installatie liet Legemaate aan Mesa weten: “De vloer is gisteren gelegd en ziet er keurig uit. Super dat het nog in één dag kon, hij was gisteravond alweer in gebruik!“

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Binnen 24 uur klaar om weer auto’s te wassen’ | CarwashPro

‘Binnen 24 uur klaar om weer auto’s te wassen’

Bij Autobedrijf Legemaate worden al sinds 1967 auto’s gewassen. De wasboxen van de Mazda-dealer in Zierikzee zijn 24 uur per dag geopend. Omdat de coating van de vloer aan een nieuwe laag toe was, is Vi-Tech aan de slag gegaan met materiaal van Mesa Coatings. Binnen 24 uur kon er weer gewassen worden. De vloer kan er minimaal weer een jaar of tien tegenaan.

Bij het Autobedrijf Legemaate in Zierikzee horen twee wasboxen van Nilfisk Alto Wap Carwash, deze zijn altijd toegankelijk. De boxen hebben net een facelift gehad met een nieuwe vloercoating van Mesa Coatings. Die klus is geklaard door Vi-Tech, zij zijn de exclusieve partner van Nilfisk op dit gebied en zorgen voor het onderhoud en de installatie van de wasboxen.

Auto’s uit de showroom

Autobedrijf Legemaate bestaat al sinds 1967, toentertijd was het bedrijf nog een Fina tankstation. Later werd de onderneming ook dealer van Mazda. Het bedrijf heeft sinds de start ook een wasgelegenheid gehad, waar zowel de eigen auto’s uit de showroom worden gewassen al commercieel door klanten.

Praktische wasboxen

Destijds is gekozen voor wasboxen omdat het de enige mogelijkheid op de locatie was. Later is Legemaate bij die keuze gebleven, omdat er in de regio al meerdere rollovers te vinden waren, laat Eric Legemaate per mail weten. “Voor onszelf zijn wasboxen praktischer dan een rollover.” De carwash staat geheel op zichzelf en is 24 uur per dag te gebruiken. “Omdat we daar de ruimte en mogelijkheid voor hebben.” Legemaat houdt niet bij hoeveel wassingen per jaar plaatsvinden.

Daley Senten van Vi-Tech laat weten dat de klus binnen een dagje geklaard was, zodat er snel weer auto’s gewassen konden worden. Er is gekozen voor de coating Mesa Fast Heavy Duty Antislip Standaard, kleur 876. De opstaande rand is meegenomen in deze klus. In totaal gaat het om 6,8 vierkante meter. Na de installatie liet Legemaate aan Mesa weten: “De vloer is gisteren gelegd en ziet er keurig uit. Super dat het nog in één dag kon, hij was gisteravond alweer in gebruik!“

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.