Carwash Schipper in Rotterdam Ommoord is voortaan van OK 

Tankstation en carwash Schipper Ommoord in Rotterdam is sinds begin dit jaar onderdeel van het OK-netwerk. De locatie heeft twee washallen met roll-overs. Tankstationketen OK wil ‘waar mogelijk’ tanken koppelen aan wassen. 

OK heeft de laatste tijd haar netwerk flink uitgebreid. Niet alleen de locatie met washallen in Rotterdam zit nu in de portfolio. In Rotterdam is de ESSO Express omgekleurd tot een OK en in het Brabantse Zegge is langs de A58 een nieuwe locatie geopend. De Brabantse locatie is de eerste snelweglocatie voor OK waar ook de formule van OK café wordt geïntroduceerd.

General manager Johan Bogaarts van OK vertelde eerder tegen CarwashPro dat de onderneming ‘daar waar het kan’ kiest voor een combinatie van tanken en wassen. Bij OK tref je geen kettingwasstraten aan, wel roll-overs of wasboxen. De keten is sinds 2004 actief in Nederland. 

Schipper heeft in de regio Rijnmond nog twee wasgelegenheden: Schipper Alexanderpolder (naar verluidt het eerste overdekte carwashcentrum van Nederland) en Shell Schollevaar. 

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Schipper in Rotterdam Ommoord is voortaan van OK | CarwashPro

Carwash Schipper in Rotterdam Ommoord is voortaan van OK 

Tankstation en carwash Schipper Ommoord in Rotterdam is sinds begin dit jaar onderdeel van het OK-netwerk. De locatie heeft twee washallen met roll-overs. Tankstationketen OK wil ‘waar mogelijk’ tanken koppelen aan wassen. 

OK heeft de laatste tijd haar netwerk flink uitgebreid. Niet alleen de locatie met washallen in Rotterdam zit nu in de portfolio. In Rotterdam is de ESSO Express omgekleurd tot een OK en in het Brabantse Zegge is langs de A58 een nieuwe locatie geopend. De Brabantse locatie is de eerste snelweglocatie voor OK waar ook de formule van OK café wordt geïntroduceerd.

General manager Johan Bogaarts van OK vertelde eerder tegen CarwashPro dat de onderneming ‘daar waar het kan’ kiest voor een combinatie van tanken en wassen. Bij OK tref je geen kettingwasstraten aan, wel roll-overs of wasboxen. De keten is sinds 2004 actief in Nederland. 

Schipper heeft in de regio Rijnmond nog twee wasgelegenheden: Schipper Alexanderpolder (naar verluidt het eerste overdekte carwashcentrum van Nederland) en Shell Schollevaar. 

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.