CarwashProTV: Wassen voor het goede doel

Carwashplus in Haarlem doneerde van alle wasbeurten op de Nationale Autowasdag 1 euro aan de stichting Muziekids. De Autowasdag is op poten gezet door de Bovag. De dag staat in het teken van een goed doel én de branchevereniging weet zo autowassen onder de aandacht te brengen bij de consument. CarwashProTV ging voor een reportage langs bij Carwashplus. Erik Stern van de Bovag is te gast in de studio, hij praat ons bij over de trends en ontwikkelingen op de Nederlandse carwashmarkt. 

De uitzending is woensdag 14 juli om 16.00 uur live te zien. Daarna is deze op ieder gewenst tijdstip terug te kijken.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarwashProTV: Wassen voor het goede doel | CarwashPro

CarwashProTV: Wassen voor het goede doel

Carwashplus in Haarlem doneerde van alle wasbeurten op de Nationale Autowasdag 1 euro aan de stichting Muziekids. De Autowasdag is op poten gezet door de Bovag. De dag staat in het teken van een goed doel én de branchevereniging weet zo autowassen onder de aandacht te brengen bij de consument. CarwashProTV ging voor een reportage langs bij Carwashplus. Erik Stern van de Bovag is te gast in de studio, hij praat ons bij over de trends en ontwikkelingen op de Nederlandse carwashmarkt. 

De uitzending is woensdag 14 juli om 16.00 uur live te zien. Daarna is deze op ieder gewenst tijdstip terug te kijken.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.