Uitbreiding

Naast tanken en wassen nu ook shop met bakery bij Oliehandel Vermeulen

De broers Rik (l.) en Niels Vermeulen van Oliehandel Vermeulen in de nieuwe shop met bakery Foto: ProMedia

Bij Oliehandel Vermeulen in IJsselmuiden konden bezoekers al tanken en de auto laten wassen. En sinds kort kan er ook worden geladen en opende er onder de eigen naam Vermeulen een luxe shop met bakery.

Oliehandel Vermeulen heeft in IJsselmuiden bij het eigen tankstation met carwash nu onder de eigen naam een shop met bakery geopend. Hierdoor kunnen consumenten nu aan de Manenbergring terecht voor de bekende hardlopers in de Nederlandse tankstations: koffie, frisdranken en zoetwaren. Frisdranken worden gepresenteerd vanuit een groot koelmeubel en koffie kan zelf worden getapt bij een van de twee bonenmachines. De meeste ruimte in de shop wordt echter ingenomen door de bakery die opvalt door een zeer lange counter. Bezoekers kunnen er terecht voor frites, burgers, warme en koude snacks en een breed assortiment broodjes die ter plekke vers worden bereid. De bakery biedt een scala aan nieuwe eet- en drinkwaren die hier de komende periode in de praktijk zullen worden getest. “Wanneer een innovatie een succes is, zullen we het ook in onze andere bakeries gaan aanbieden”, zegt directeur Rik Vermeulen.

Uitbreiding

De realisatie van een shop met bakery is onderdeel van het grote project dat de broers Niels en Rik Vermeulen in april 2021 in IJsselmuiden zijn gestart. Op dat moment werd het allereerste tankstation onder de eigen naam geopend; zes andere tankstations van het bedrijf uit Kampen voeren de formulenaam ESSO. Het onbemande Vermeulen-tankstation is in een bijzondere V-vorm gebouwd en biedt Euro95, Euro98, diesel, Diesel Supreme en HVO100.

In juli 2022 breidde Oliehandel Vermeulen de locatie uit met een autowasstraat van Christ, de eerste van het bedrijf én van IJsselmuiden. De carwash bestaat uit een 35 meter lange kettingwasstraat, overdekt stofzuigerplein en zes wasboxen. “We zijn niet alleen heel scherp met onze prijzen voor de verschillende wasbeurten”, zegt Rik Vermeulen, “we onderscheiden ons ook van andere aanbieders in de regio doordat voertuigen altijd door twéé van onze medewerkers worden voorgewassen. Dat zorgt niet alleen voor snelheid, het wasresultaat is ook extra goed. Op deze manier hopen we dat mensen weer bij ons terugkomen.”

Laadfaciliteit en zonnepanelen

Inspelend op de energietransitie is half maart op het terrein in samenwerking met Mokobouw ook een snellaadpaal in gebruik genomen. De laadlocatie biedt laders een capaciteit van 150 kW. “De laadpaal staat er nog maar net, maar er wordt al veel gebruik van gemaakt”, aldus Rik Vermeulen.

Om zo duurzaam mogelijk te kunnen ondernemen, zijn er in maart op het dak van de carwash ook 250 zonnepanelen geïnstalleerd. Hiermee zal de stroomvoorziening van de tank-, was- en laadlocatie van Vermeulen grotendeels in eigen huis worden opgewekt.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Naast tanken en wassen nu ook shop met bakery bij Oliehandel Vermeulen | CarwashPro
Uitbreiding

Naast tanken en wassen nu ook shop met bakery bij Oliehandel Vermeulen

De broers Rik (l.) en Niels Vermeulen van Oliehandel Vermeulen in de nieuwe shop met bakery Foto: ProMedia

Bij Oliehandel Vermeulen in IJsselmuiden konden bezoekers al tanken en de auto laten wassen. En sinds kort kan er ook worden geladen en opende er onder de eigen naam Vermeulen een luxe shop met bakery.

Oliehandel Vermeulen heeft in IJsselmuiden bij het eigen tankstation met carwash nu onder de eigen naam een shop met bakery geopend. Hierdoor kunnen consumenten nu aan de Manenbergring terecht voor de bekende hardlopers in de Nederlandse tankstations: koffie, frisdranken en zoetwaren. Frisdranken worden gepresenteerd vanuit een groot koelmeubel en koffie kan zelf worden getapt bij een van de twee bonenmachines. De meeste ruimte in de shop wordt echter ingenomen door de bakery die opvalt door een zeer lange counter. Bezoekers kunnen er terecht voor frites, burgers, warme en koude snacks en een breed assortiment broodjes die ter plekke vers worden bereid. De bakery biedt een scala aan nieuwe eet- en drinkwaren die hier de komende periode in de praktijk zullen worden getest. “Wanneer een innovatie een succes is, zullen we het ook in onze andere bakeries gaan aanbieden”, zegt directeur Rik Vermeulen.

Uitbreiding

De realisatie van een shop met bakery is onderdeel van het grote project dat de broers Niels en Rik Vermeulen in april 2021 in IJsselmuiden zijn gestart. Op dat moment werd het allereerste tankstation onder de eigen naam geopend; zes andere tankstations van het bedrijf uit Kampen voeren de formulenaam ESSO. Het onbemande Vermeulen-tankstation is in een bijzondere V-vorm gebouwd en biedt Euro95, Euro98, diesel, Diesel Supreme en HVO100.

In juli 2022 breidde Oliehandel Vermeulen de locatie uit met een autowasstraat van Christ, de eerste van het bedrijf én van IJsselmuiden. De carwash bestaat uit een 35 meter lange kettingwasstraat, overdekt stofzuigerplein en zes wasboxen. “We zijn niet alleen heel scherp met onze prijzen voor de verschillende wasbeurten”, zegt Rik Vermeulen, “we onderscheiden ons ook van andere aanbieders in de regio doordat voertuigen altijd door twéé van onze medewerkers worden voorgewassen. Dat zorgt niet alleen voor snelheid, het wasresultaat is ook extra goed. Op deze manier hopen we dat mensen weer bij ons terugkomen.”

Laadfaciliteit en zonnepanelen

Inspelend op de energietransitie is half maart op het terrein in samenwerking met Mokobouw ook een snellaadpaal in gebruik genomen. De laadlocatie biedt laders een capaciteit van 150 kW. “De laadpaal staat er nog maar net, maar er wordt al veel gebruik van gemaakt”, aldus Rik Vermeulen.

Om zo duurzaam mogelijk te kunnen ondernemen, zijn er in maart op het dak van de carwash ook 250 zonnepanelen geïnstalleerd. Hiermee zal de stroomvoorziening van de tank-, was- en laadlocatie van Vermeulen grotendeels in eigen huis worden opgewekt.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.