Overname

OK Nederland neemt tank- en waslocatie Shell Rijen over

Het Shell-tankstation met Carwash Rijen is een begrip in de regio Breda-Tilburg Foto: OK Retail

OK Nederland heeft Shell Rijen en de bijbehorende autowasfaciliteiten overgenomen. Dit jaar blijft de tank-, was- en laadlocatie in het Brabantse Rijen de kleuren van Shell houden, maar wellicht volgt in 2024 een transformatie naar OK.

Het Shell-tankstation met Broodje Rijen en Carwash Rijen van ondernemersechtpaar Corné Janssens en Chantal van Dorst is sinds jaar en dag een begrip in de regio Breda-Tilburg. Werkelijk alles wat er vandaag de dag aan services mogelijk is bij een tanklocatie, is bij het servicestation aan de Europalaan te vinden. Zo biedt de bemande Shell Rijen een tankshop en een bakery, bekend onder de naam Broodje Rijen. En op het terrein staat sinds april 2022 een Shell Recharge snellader.

Kettingwasstraat

De carwash bij het tankstation is in het voorjaar van 2019 volledig vernieuwd en biedt een washal met rollover en drie wasboxen. Aan de overzijde van de straat werd in december 2019 een 45 meter lange kettingwasstraat onder de naam Carwash Rijen gerealiseerd, met stofzuigerplein en achttien stofzuiglaatsen. Carwash Rijen blijft zelfstandig doorgaan onder toezicht van Chantal van Dorst.

‘Met deze overname kunnen we opnieuw een prachtige locatie aan ons netwerk toevoegen’, licht Johan Boogaarts van OK Retail toe. ‘En uiteraard is het mooi dat wij het vertrouwen gekregen hebben om deze locatie verder te beheren.”

Shell Rijen wordt door OK Nederland in z’n geheel overgenomen, inclusief het lopende Shell-levercontract. Dit houdt in dat de locatie tot december de huidige uitstraling van Shell behoudt. Of het daarna zal worden omgekleurd naar OK is nog niet bekend. Met de overname door OK Nederland zijn ook alle medewerkers mee ‘over’ naar de nieuwe organisatie.

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OK Nederland neemt tank- en waslocatie Shell Rijen over | CarwashPro