Donatie

Elke wasbeurt telt: Tankstation de Jong doneert deel opbrengst aan KiKa

Op Facebook deelt Tankstation de Jong de actie Foto: Facebook/Tankstation de Jong

Onder het motto ‘Samen wassen voor een gezonde toekomst’ zet Tankstation de Jong in Katwijk zich in voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Voor elke wasbeurt in de rollover-wasstraat wordt 2,50 euro gedoneerd aan de stichting.

De Nederlandse Stichting Kinderen Kankervrij werft sinds 2002 fondsen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Het doel van KiKa is om kinderkanker 100 procent te genezen. Om dit doel te ondersteunen heeft TotalEnergies Tankstation de Jong, gevestigd aan de Koningin Julianalaan 1 in Katwijk, besloten om een deel van de opbrengst van het autowassen te doneren.

‘Wasbeurt met impact’

Tot en met donderdag 31 augustus wordt er voor elke wasbeurt in de rollover-wasstraat 2,50 euro opzij gezet voor KiKa. “Het is dus een wasbeurt die impact maakt”, aldus Tankstation de Jong op Facebook.

Tankstation de Jong is uitgerust met een autowascentrum met een rollover-wasstraat en zes selfservice wasboxen met stofzuiger. Klanten kunnen er zeven dagen per week terecht om de auto te wassen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Elke wasbeurt telt: Tankstation de Jong doneert deel opbrengst aan KiKa | CarwashPro
Donatie

Elke wasbeurt telt: Tankstation de Jong doneert deel opbrengst aan KiKa

Op Facebook deelt Tankstation de Jong de actie Foto: Facebook/Tankstation de Jong

Onder het motto ‘Samen wassen voor een gezonde toekomst’ zet Tankstation de Jong in Katwijk zich in voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Voor elke wasbeurt in de rollover-wasstraat wordt 2,50 euro gedoneerd aan de stichting.

De Nederlandse Stichting Kinderen Kankervrij werft sinds 2002 fondsen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Het doel van KiKa is om kinderkanker 100 procent te genezen. Om dit doel te ondersteunen heeft TotalEnergies Tankstation de Jong, gevestigd aan de Koningin Julianalaan 1 in Katwijk, besloten om een deel van de opbrengst van het autowassen te doneren.

‘Wasbeurt met impact’

Tot en met donderdag 31 augustus wordt er voor elke wasbeurt in de rollover-wasstraat 2,50 euro opzij gezet voor KiKa. “Het is dus een wasbeurt die impact maakt”, aldus Tankstation de Jong op Facebook.

Tankstation de Jong is uitgerust met een autowascentrum met een rollover-wasstraat en zes selfservice wasboxen met stofzuiger. Klanten kunnen er zeven dagen per week terecht om de auto te wassen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.