CWSE

Podcast met Amerikaanse Sonny’s: ‘Europa heeft enorm veel potentie’

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

In de aanloop naar Car Wash Show Europe deelt de International Carwash Association (ICA) een podcast, waarin Amerikaanse exposanten vooruitblikken op de beurs. In de eerste aflevering praat Matt DeWolf van ICA met Robert Andre van Sonny’s. “We kijken ernaar uit om ons gezicht weer te laten zien op de Europese markt.”

“We zijn erg enthousiast over wat er dit jaar tijdens de Europese show allemaal gaat gebeuren”, begint Matt DeWolf, Chief Marketing Officer van ICA, de eerste aflevering van de podcast. ‘Car Wash The Podcast’ zal de komende weken helemaal in het teken staan van Car Wash Show Europe. “Het leek ons leuk om alvast bij te praten met een paar Amerikaanse bedrijven, die straks in september de ‘vijver’ oversteken om de show te bezoeken.”

Europese kansen

In de eerste aflevering vertelt Robert Andre, Senior Vice President Innovation bij Sonny’s The CarWash Factory, waarom hij uitkijkt naar Car Wash Show Europe. “Het wordt ons tweede bezoek aan de show. De eerste keer was nog voor covid, in 2019. Het is een fantastische evenement en we zijn dan ook super enthousiast om dit jaar weer terug te keren naar Europa. Na de VS heeft Europa de grootste autowasmarkt en we zien enorm veel potentie. Het is spannend om te zien welke kansen daar allemaal liggen.”

De volledige podcast is hier te beluisteren.

Lees ook: 

Het grootste carwashevenement van Europa vindt op 21 en 22 september plaats in EXPO Greater Amsterdam. Ben jij erbij? Meld je hier aan en mis het niet!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Podcast met Amerikaanse Sonny’s: ‘Europa heeft enorm veel potentie’ | CarwashPro
CWSE

Podcast met Amerikaanse Sonny’s: ‘Europa heeft enorm veel potentie’

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

In de aanloop naar Car Wash Show Europe deelt de International Carwash Association (ICA) een podcast, waarin Amerikaanse exposanten vooruitblikken op de beurs. In de eerste aflevering praat Matt DeWolf van ICA met Robert Andre van Sonny’s. “We kijken ernaar uit om ons gezicht weer te laten zien op de Europese markt.”

“We zijn erg enthousiast over wat er dit jaar tijdens de Europese show allemaal gaat gebeuren”, begint Matt DeWolf, Chief Marketing Officer van ICA, de eerste aflevering van de podcast. ‘Car Wash The Podcast’ zal de komende weken helemaal in het teken staan van Car Wash Show Europe. “Het leek ons leuk om alvast bij te praten met een paar Amerikaanse bedrijven, die straks in september de ‘vijver’ oversteken om de show te bezoeken.”

Europese kansen

In de eerste aflevering vertelt Robert Andre, Senior Vice President Innovation bij Sonny’s The CarWash Factory, waarom hij uitkijkt naar Car Wash Show Europe. “Het wordt ons tweede bezoek aan de show. De eerste keer was nog voor covid, in 2019. Het is een fantastische evenement en we zijn dan ook super enthousiast om dit jaar weer terug te keren naar Europa. Na de VS heeft Europa de grootste autowasmarkt en we zien enorm veel potentie. Het is spannend om te zien welke kansen daar allemaal liggen.”

De volledige podcast is hier te beluisteren.

Lees ook: 

Het grootste carwashevenement van Europa vindt op 21 en 22 september plaats in EXPO Greater Amsterdam. Ben jij erbij? Meld je hier aan en mis het niet!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.