Social media

‘Terug van vakantie? Naar de wasstraat!’

Nu in Nederland de zomervakantie er bijna op zit, is het tijd om de auto eens grondig te laten wassen. Op social media besteden carwashes daar de nodige aandacht aan. “Net op vakantie geweest? Uw trouwe bolide heeft vast zin in een wasbeurt.”

Of het nu gaat om een vieze auto, motor, caravan of camper, carwashes stellen hun wasstraat, wasboxen en rollovers open voor alle klanten die terug zijn van vakantie. “Laat de vliegjes en het vuil van de autosnelwegen snel verwijderen”, zegt Century Wasstraat uit Groningen op Facebook. “En als de kinderen het interieur hebben vies gemaakt, kunnen ze natuurlijk ook helpen om het weer schoon te maken in onze stofzuighal”, zegt All-In Carwash Nederweert met een knipoog.

Met de kinderen

Een aantal carwashes combineert het einde van de zomervakantie met een ‘Back to school’-post: “Nog even samen met de kinderen genieten van het kleur- en geurspektakel in onze wasstraat”, zegt Carwash Texel. Of zoals De Wasstraat in België het aanpakt: “Bij onze BikeWash zijn twee wasplaatsen waar je ook de bakfiets een wasbeurt kan geven. Blinkend naar de schoolpoort!”. Wasstraten voorzien van een textielwasserette of XL wasmachines geven als tip mee om ook de vakantiewas mee te nemen, want dat scheelt weer thuis wassen.

Hieronder enkele posts die onlangs gedeeld zijn op social media:

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Terug van vakantie? Naar de wasstraat!’ | CarwashPro
Social media

‘Terug van vakantie? Naar de wasstraat!’

Nu in Nederland de zomervakantie er bijna op zit, is het tijd om de auto eens grondig te laten wassen. Op social media besteden carwashes daar de nodige aandacht aan. “Net op vakantie geweest? Uw trouwe bolide heeft vast zin in een wasbeurt.”

Of het nu gaat om een vieze auto, motor, caravan of camper, carwashes stellen hun wasstraat, wasboxen en rollovers open voor alle klanten die terug zijn van vakantie. “Laat de vliegjes en het vuil van de autosnelwegen snel verwijderen”, zegt Century Wasstraat uit Groningen op Facebook. “En als de kinderen het interieur hebben vies gemaakt, kunnen ze natuurlijk ook helpen om het weer schoon te maken in onze stofzuighal”, zegt All-In Carwash Nederweert met een knipoog.

Met de kinderen

Een aantal carwashes combineert het einde van de zomervakantie met een ‘Back to school’-post: “Nog even samen met de kinderen genieten van het kleur- en geurspektakel in onze wasstraat”, zegt Carwash Texel. Of zoals De Wasstraat in België het aanpakt: “Bij onze BikeWash zijn twee wasplaatsen waar je ook de bakfiets een wasbeurt kan geven. Blinkend naar de schoolpoort!”. Wasstraten voorzien van een textielwasserette of XL wasmachines geven als tip mee om ook de vakantiewas mee te nemen, want dat scheelt weer thuis wassen.

Hieronder enkele posts die onlangs gedeeld zijn op social media:

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.