Partner

Nieuwe wanden en ramen voor carwash Shell Eindhoven

De kunststof pui in de wasstraat is maar liefst 10,5 meter lang Foto's: Cleanbuild

De carwash van tankstation Shell Eindhoven is vernieuwd. De tegelwanden zijn vervangen door kunststof panelen en ook de grote raampartij is door Cleanbuild vervangen. “De kunststof pui is nu een echte blikvanger.”

De nieuwe Cleanwindow kunststof pui in de wasstraat is 10,5 meter lang en bestaat uit hard PVC kozijnen en HR++ dubbelzijdig veiligheidsglas. “Veiligheidsglas bevat een speciale laag, die bij een breuk ervoor zorgt dat het glas niet uit elkaar spat in honderden kleine stukjes”, zegt Cleanbuild. “Ook is het glas hierdoor moeilijker te breken. Voor kunststof puien in carwashes is dit daarom een goede keuze.”

Weinig onderhoud

Naast de ramen is ook het interieur van de wasstraat vernieuwd. De wanden zijn bekleed met Cleanpanel kunststof panelen, “voor een onderhoudsarm resultaat”. In de wand zijn twee Cleandoor deuren geplaatst, waarachter de technische ruimte is weggewerkt. Deze deuren zijn gemaakt van sterk kunststof en hebben een RVS kozijn.

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

De kunststof pui is voorzien van veiligheidsglas.
De wanden zijn bekleed met Cleanpanel kunststof panelen.
In de wand zijn twee Cleandoor deuren geplaatst, waarachter de technische ruimte is weggewerkt.

Cleanbuild levert kunststof ramen, deuren en puien op maat gemaakt. Het materiaal hard PVC is makkelijk schoon te maken en heeft een lange levensduur. De ramen en deuren zijn een goede combinatie met de Cleanpanel panelen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe wanden en ramen voor carwash Shell Eindhoven | CarwashPro
Partner

Nieuwe wanden en ramen voor carwash Shell Eindhoven

De kunststof pui in de wasstraat is maar liefst 10,5 meter lang Foto's: Cleanbuild

De carwash van tankstation Shell Eindhoven is vernieuwd. De tegelwanden zijn vervangen door kunststof panelen en ook de grote raampartij is door Cleanbuild vervangen. “De kunststof pui is nu een echte blikvanger.”

De nieuwe Cleanwindow kunststof pui in de wasstraat is 10,5 meter lang en bestaat uit hard PVC kozijnen en HR++ dubbelzijdig veiligheidsglas. “Veiligheidsglas bevat een speciale laag, die bij een breuk ervoor zorgt dat het glas niet uit elkaar spat in honderden kleine stukjes”, zegt Cleanbuild. “Ook is het glas hierdoor moeilijker te breken. Voor kunststof puien in carwashes is dit daarom een goede keuze.”

Weinig onderhoud

Naast de ramen is ook het interieur van de wasstraat vernieuwd. De wanden zijn bekleed met Cleanpanel kunststof panelen, “voor een onderhoudsarm resultaat”. In de wand zijn twee Cleandoor deuren geplaatst, waarachter de technische ruimte is weggewerkt. Deze deuren zijn gemaakt van sterk kunststof en hebben een RVS kozijn.

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

De kunststof pui is voorzien van veiligheidsglas.
De wanden zijn bekleed met Cleanpanel kunststof panelen.
In de wand zijn twee Cleandoor deuren geplaatst, waarachter de technische ruimte is weggewerkt.

Cleanbuild levert kunststof ramen, deuren en puien op maat gemaakt. Het materiaal hard PVC is makkelijk schoon te maken en heeft een lange levensduur. De ramen en deuren zijn een goede combinatie met de Cleanpanel panelen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.