Samenwerking

Steamatic nieuwe leverancier van Fortador Selfwash

De machine heeft een stoom- en wasfunctie die de binnenbekleding van de auto reinigt en desinfecteert Foto: Fortador Benelux

Steamatic is de nieuwe leverancier van Fortador Selfwash, een machine voor het stoomreinigen van autobekleding en interieur. Vanuit deze nieuwe samenwerking met Fortador wil Steamatic het reinigen met stoom verder introduceren in de carwashbranche. “Het draagt bij aan een groenere en meer milieubewuste autowasindustrie”, aldus Marcel Rosbag. 

De Fortador Selfwash stelt carwashklanten in staat om zelf de binnenzijde van de auto te reinigen en te desinfecteren door middel van stoom. De machine heeft een stoom- en wasfunctie die de binnenbekleding van de auto reinigt. Ook is er een droogzuigfunctie, met behulp van een nat- en droogzuiger. En een stoompistool met lans en nozzle voor het reinigen van het exterieur van de auto.

Betaling aan de machine kan contactloos of met contant geld. De ondernemer ontvangt dagelijks een rapport met de omzet.

Oplossing

“Met trots gaan we verder met het promoten van de Fortador Selfwash-modellen in de Benelux,” zegt Rosbag. “Deze geavanceerde technologie weerspiegelt onze toewijding om autowasoplossingen te leveren die efficiëntie, duurzaamheid en klanttevredenheid voorop stellen. Daarnaast draagt het bij aan een groenere en meer milieubewuste autowasindustrie.”

De Fortador Selfwash-modellen hebben inmiddels uitgebreide tests ondergaan bij verschillende carwashbedrijven in Nederland. “Het is een ideale toevoeging aan een carwash of wasboxplein”, aldus Rosbag.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Steamatic nieuwe leverancier van Fortador Selfwash | CarwashPro
Samenwerking

Steamatic nieuwe leverancier van Fortador Selfwash

De machine heeft een stoom- en wasfunctie die de binnenbekleding van de auto reinigt en desinfecteert Foto: Fortador Benelux

Steamatic is de nieuwe leverancier van Fortador Selfwash, een machine voor het stoomreinigen van autobekleding en interieur. Vanuit deze nieuwe samenwerking met Fortador wil Steamatic het reinigen met stoom verder introduceren in de carwashbranche. “Het draagt bij aan een groenere en meer milieubewuste autowasindustrie”, aldus Marcel Rosbag. 

De Fortador Selfwash stelt carwashklanten in staat om zelf de binnenzijde van de auto te reinigen en te desinfecteren door middel van stoom. De machine heeft een stoom- en wasfunctie die de binnenbekleding van de auto reinigt. Ook is er een droogzuigfunctie, met behulp van een nat- en droogzuiger. En een stoompistool met lans en nozzle voor het reinigen van het exterieur van de auto.

Betaling aan de machine kan contactloos of met contant geld. De ondernemer ontvangt dagelijks een rapport met de omzet.

Oplossing

“Met trots gaan we verder met het promoten van de Fortador Selfwash-modellen in de Benelux,” zegt Rosbag. “Deze geavanceerde technologie weerspiegelt onze toewijding om autowasoplossingen te leveren die efficiëntie, duurzaamheid en klanttevredenheid voorop stellen. Daarnaast draagt het bij aan een groenere en meer milieubewuste autowasindustrie.”

De Fortador Selfwash-modellen hebben inmiddels uitgebreide tests ondergaan bij verschillende carwashbedrijven in Nederland. “Het is een ideale toevoeging aan een carwash of wasboxplein”, aldus Rosbag.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.