'Toekomstbestendig'

IMO Car Wash voegt EV snelladers toe aan wasstraatlocaties

IMO Car Wash heeft 740 locaties in 13 Europese landen Foto: Facebook IMO Car Wash

IMO Car Wash is een samenwerking aangegaan met laadnetwerkaanbieder Be.EV. Bij een aantal wasstraten in de UK is het nu mogelijk om de elektrische auto op te laden door middel van snelladers. 

Het gaat om de carwashlocaties in Batley, Cwmbran, Bradford en Newcastle. Volgend jaar komen Hull, Alfreton en Carlisle daar nog bij. Alle locaties zijn uitgerust met EV snelladers, die het voertuig in 1 tot 2 uur tot 80 procent kan opladen. De IMO Car Wash in Batley heeft daarnaast een extra ultrasnelle oplader, die een auto in slechts 20 minuten kan opladen.

Asif Ghafoor, CEO van Be.EV over de samenwerking: “We zijn blij om samen te werken met IMO en samen de lancering van onze eerste installaties te vieren. Vanaf de vroegste fasen van de samenwerking met hun team toonden ze een duidelijke wens om op hun carwashlocaties een hoogwaardige, snelle oplaadervaring te creëren die toekomstbestendig zou zijn. Dit is nog maar de eerste fase van onze samenwerking. We kijken ernaar uit om onze laders naar nog veel meer IMO-wasstraten in het hele land te brengen.”

Klantervaring verbeteren

Adam Green, Managing Director van IMO UK voegt daaraan toe: “We streven ernaar om uitstekende autowasservice te bieden en de algehele ervaring voor onze klanten te verbeteren. Met de installatie van snelladers bij onze autowasstraten, bieden we eigenaren van elektrische voertuigen in het Verenigd Koninkrijk snelle en toegankelijke oplaadopties.”

IMO Car Wash heeft momenteel 740 locaties in 13 Europese landen. In de UK zijn er meer dan 240 locaties.

Tijdens de komende Tankstation Vakbeurs op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht is er volop aandacht voor elektrisch laden op het ‘Nieuwe Energieplein’. Hier tonen aanbieders van laadfaciliteiten de laatste ontwikkelingen op laadgebied. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Aanmelden kan hier. 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

IMO Car Wash voegt EV snelladers toe aan wasstraatlocaties | CarwashPro
'Toekomstbestendig'

IMO Car Wash voegt EV snelladers toe aan wasstraatlocaties

IMO Car Wash heeft 740 locaties in 13 Europese landen Foto: Facebook IMO Car Wash

IMO Car Wash is een samenwerking aangegaan met laadnetwerkaanbieder Be.EV. Bij een aantal wasstraten in de UK is het nu mogelijk om de elektrische auto op te laden door middel van snelladers. 

Het gaat om de carwashlocaties in Batley, Cwmbran, Bradford en Newcastle. Volgend jaar komen Hull, Alfreton en Carlisle daar nog bij. Alle locaties zijn uitgerust met EV snelladers, die het voertuig in 1 tot 2 uur tot 80 procent kan opladen. De IMO Car Wash in Batley heeft daarnaast een extra ultrasnelle oplader, die een auto in slechts 20 minuten kan opladen.

Asif Ghafoor, CEO van Be.EV over de samenwerking: “We zijn blij om samen te werken met IMO en samen de lancering van onze eerste installaties te vieren. Vanaf de vroegste fasen van de samenwerking met hun team toonden ze een duidelijke wens om op hun carwashlocaties een hoogwaardige, snelle oplaadervaring te creëren die toekomstbestendig zou zijn. Dit is nog maar de eerste fase van onze samenwerking. We kijken ernaar uit om onze laders naar nog veel meer IMO-wasstraten in het hele land te brengen.”

Klantervaring verbeteren

Adam Green, Managing Director van IMO UK voegt daaraan toe: “We streven ernaar om uitstekende autowasservice te bieden en de algehele ervaring voor onze klanten te verbeteren. Met de installatie van snelladers bij onze autowasstraten, bieden we eigenaren van elektrische voertuigen in het Verenigd Koninkrijk snelle en toegankelijke oplaadopties.”

IMO Car Wash heeft momenteel 740 locaties in 13 Europese landen. In de UK zijn er meer dan 240 locaties.

Tijdens de komende Tankstation Vakbeurs op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht is er volop aandacht voor elektrisch laden op het ‘Nieuwe Energieplein’. Hier tonen aanbieders van laadfaciliteiten de laatste ontwikkelingen op laadgebied. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Aanmelden kan hier. 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.