Strategisch

MacCarwash breidt uit met overname ‘S Mart Carwash Ede

Vijf jaar geleden begonnen Brigitte en Martin Stork met ‘S Mart Carwash in Ede Foto: ‘S Mart Carwash

MacCarwash heeft recentelijk ‘S Mart Carwash uit Ede overgenomen, waarmee het zijn aanwezigheid in de regio uitbreidt. “Het past perfect binnen onze groeistrategie.”

Vijf jaar geleden begonnen Brigitte en Martin Stork vol trots met ‘S Mart Carwash in Ede. De toewijding en visie van het echtpaar hebben de carwash tot een geliefde locatie in de regio gemaakt.

MacCarwash, onder leiding van eigenaar Arie Mauritz, beheert momenteel drie succesvolle vestigingen in Amersfoort. De overname van ‘S Mart Carwash in Ede markeert een strategische uitbreiding voor het bedrijf, met het oog op verdere groei en serviceverbetering.

Kans

Arie Mauritz, eigenaar van MacCarwash, deelt zijn enthousiasme over deze uitbreiding: “Wij zijn oprecht verheugd over de overname van ‘S Mart Carwash. Het past perfect binnen onze groeistrategie en biedt ons de kans om onze expertise en diensten verder uit te breiden naar deze bloeiende regio.”

De overname van ‘S Mart Carwash is een belangrijke mijlpaal waarbij de nadruk zal liggen op het handhaven van de hoge servicekwaliteit en klanttevredenheid, aldus MacCarwash.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.