Carwash Loman, Heteren

Carwash Loman uit Heteren niet de Starter van het Jaar

Het is Carwash Loman in Heteren niet gelukt om de titel Starter van het Jaar 2017 te behalen. Na een lange strijd om de eretitel moest de carwash het afleggen tegen Goudsmederij Puur Ambacht uit Huissen. De prijs van Rabobank Oost Betuwe wordt ieder jaar uitgereikt aan de populairste starter in de regio. Ieder kwartaal wordt een starter gekozen, eind van het jaar kan op de vier geselecteerde bedrijven worden gestemd. 

De uiteindelijke titel is dus eigenlijk een beetje een populariteitsstrijd. Jammer, vindt Hendrew Loman Dos Santos, eigenaar van Carwash Loman. Hij laat weten wel heel trots te zijn op zijn tweede plaats. “Vanaf het begin werd al meteen duidelijk dat het tussen ons en de uiteindelijke winnaar zou gaan. Ik heb ook gehoord dat het eindresultaat heel dicht bij elkaar lag”, vertelt hij.

Uiteindelijk kijkt de ondernemer met opgeheven hoofd terug op de competitie. “Het was sowieso al heel leuk dat ik genomineerd was. Aankomende tijd komen er wat mooie dingen aan.” Hij doelt daarmee op de opening van zijn wasboxen aan het einde van deze maand. “We zijn de eerste in Gelderland met het bodemwassen in de wasboxen. Volgens mij zijn we zelfs de eerste in Nederland als het gaat om de bluetooth-boxen. Mensen kunnen tijdens het wassen straks hun eigen muziek afspelen.”

Speler van de week

Leverancier van de machines van de carwash, Eenzet Carwash, vindt het jammer dat Loman niet heeft gewonnen. “Ze zijn wel tweede geworden, dat is ook al een flinke prestatie. Uiteraard feliciteren we de winnaar uit Huissen.” Toch vindt Jan van Dillen het zonde. “Het is een soort speler van de week of Idols, een populariteitsstrijd. De concurrent had meer mensen opgetrommeld om te stemmen. Desalniettemin is het knap voor iemand die in eerste instantie helemaal geen ondernemer was om zo hoog te eindigen, we zijn echt trots”

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.