RightWash, Hoorn, Carwash, wasstraat, EenzetCarwash

Fotoalbum: RightWash in aanbouw

Ondernemer Frank Stortenbeker heeft flink geïnvesteerd in een nieuw wascentrum in Hoorn. Naast een interview, mocht ook een rondje over het terrein van de nieuwe wasgelegenheid niet ontbreken. Trots showt de ondernemer hoe het er straks uit moet komen te zien. Het is nog even door de rommel heen prikken, maar over enkele maanden moet alles af zijn. 

De tour begint bij Stortenbeker’s huidige ‘pand’, of eerder gezegd een soort bouwkeet op een terrein tussen zijn wagenpark van huurauto’s en busjes. Vanuit daar is het nog geen vijf minuten lopen naar zijn nieuwe wasstraat in dezelfde straat. Eerst showt hij het terrein tegenover het nieuwe pand. “Hier komen alle auto’s en busjes voor de verhuur te staan. Zoals je ziet moet alles nog bestraat worden, een klein gedeelte van de busjes hebben we hier al gestald.”

We steken de weg over naar waar het pand wordt gebouwd. Nog niet overal is het dak dicht. “Dat wordt aankomende week gedaan. Wanneer mensen straks door de grote glazen ingang komen, zien ze ons gelijk aan de linkerkant zitten. Ik wil een open en toegankelijke structuur in het nieuwe pand creëren.” De grote ruimte in de hal wil hij op een later tijdstip gaan gebruiken om motorfietsen te verhuren. Vervolgens vervolgen we onze tocht en lopen we door wat straks de ingang van de wasstraat moet gaan worden.

De fundering voor de wasstraat ligt al ongeveer klaar. “Zoals je kunt zien komt gelijk naast de wasstraat onze speciale truckwash. Als je na het wassen doorrijdt kom je in onze overdekte stofzuigerhal terrecht van waaruit je de wasgelegenheid verlaat”, zegt hij. Blijft er nog één ruimte over. “Daar gaan we straks kleine reparaties aan onze voertuigen doen.”

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.