hamer, veiling

Motor City Wash Works haalt 250.000 dollar op voor goede doel

Motor City Wash Works heeft voor de tiende keer een open huis georganiseerd. Daarnaast werd ook de jaarlijkste veiling voor het goede doel gehouden. In totaal haalde de carwashfabrikant dit jaar 252.000 dollar op voor het St. Jude kinderziekenhuis. 

Het jaarlijkse evenement blijft groeien en werd druk bezocht door distributeurs, klanten en partners uit de industrie. Het kinderziekenhuis laat in een reactie weten enorm blij te zijn met de gulle donaties. Richard Belanger de Vice-President van de carwashfabrikant is blij dat het evenement in tien jaar is uitgegroeid tot een ‘niet-te-missen happening’ voor de branche.

Programma

Het evenement ging 31 augustus van start met een welkomst receptie in de Bistro 555 bar en een honkbal wedstrijd van de Detroit Tigers, kaarten werden verzorgd door de carwashfabrikant. Op 1 september werd de veiling voor het goede doel gehouden in het historische Gem Theatre. Nieuw dit jaar was een speciale verloting. Brad Cummings lootte daarbij de hoofdprijs en won voor 150.000 dollar aan carwash uitrusting. Om het geheel af te sluiten was er nog een cocktailavond.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.