Vreemde video toont ingezeept paard in Texaanse carwash

Een doggywash bestond al, maar een Horse Wash nog niet. Blijkbaar is daar behoefte aan, blijkt uit deze video. In een Texaanse wasgelegenheid werd een paard gewassen en dat leverde op zijn zachtst gezegd ‘bijzondere beelden op’.

In welke carwash het voorval plaatsvond is niet bekend. Ook welk wasprogramma is gebruikt, blijft vooralsnog een raadsel. Of de dierenbescherming is ingeschakeld en hoe schoon het paard uiteindelijk het pand verliet, zijn ook vragen die niet beantwoord worden in deze clip.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.