Carwash Hoorn voorzien van dogwash

Carwash Hoorn heeft een dogwash geïnstalleerd, zodat hondeneigenaren hun trouwe viervoeter kunnen wassen. Volgens ondernemer Charl van Zijl is de installatie geschikt voor alle honden. Het wassen van dieren gaat dankzij de hondenwasstraat een stuk eenvoudiger. 

Het is niet de eerste dogwash die Van Zijl aanschaft. “Hetzelfde type dogwash hebben wij ook bij onze vestiging in Purmerend (Autocleanservice Purmerend ) en daar hebben we inmiddels een vaste klantenkring die regelmatig hun honden komt wassen”, laat hij OnsWestFriensland weten. Volgens de ondernemer is deze service ideaal voor bezitters van viervoeters waarbij een wasbeurt in de badkamer ontaardt in een smeerboel. Bij Carwash Hoorn kan met munten betaald worden.

De laatste jaren lijkt de dogwash aan een opmars bezig te zijn. Sander Hofmans is CEO van iClean Dog Wash en gespecialiseerd in deze wasstraten voor viervoeters. De populariteit van deze wasinstallaties laat zich makkelijk verklaren: “De maatschappij is steeds meer ingesteld op de hondenwasstraten. Baasjes besteden steeds meer geld aan hun viervoeter. Mensen beginnen tegenwoordig later aan kinderen. Ze nemen steeds vaker een huisdier en deze wordt gezien als volwaardig gezinslid. De hond wordt steeds vaker vertroeteld en verwend en een bezoek aan de wasstraat voor honden hoort daar natuurlijk bij.”


Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.