Carwashmedewerker rijdt Ferrari van Italiaanse doelman in de prak

David Jewiss, Pixabay

Voetballer Federico Marchetti (37) liet maandagochtend zijn Ferrari 812 Superfast achter bij de wasstraat. Een carwashmedewerker zou de bolide later die dag schoon weer afleveren bij het trainingscomplex. Hij onderschatte echter de 740 pk van de auto van bijna 400.000 euro en eindigde in de vangrail. Er waren geen gewonden, maar van de voorkant van de Ferrari is weinig over. 

Maandag was het een pechdag voor de tweede doelman van de Italiaanse club Genoa. Vlakbij de luchthaven van Genua, verloor een autowasser de controle over de supercar in een bocht.Hij botste tegen een vijftal geparkeerde auto’s en kwam tot stilstand in de vangrail. De auto werd door de medewerker teruggebracht naar het trainingscomplex.

De Italiaan reageerde op Instagram met een glimlach. “Wat er gebeurd is, is zeer jammer. Maar gelukkig is er niemand gewond. Dat is het belangrijkste. Ik heb intussen veel nare reacties gelezen, wat helemaal niet hoeft. Er zijn ergere dingen in het leven. #respect.”

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.