Clown-Car-Wash: coronacrisis creëerde clowneske carwash

Circus Krone zag de inkomsten wegvallen door de coronacrisis en richtte daarom een eigen wasgelegenheid op. Clown-Car-Wash levert niet alleen een schone auto op, maar volgens de initiatiefnemers ook tranen van het lachen. Twintig clowns willen bezoekers vermaken in een 90 meter lange wasstraat in München.

De Clown-Car-Wash bevindt zich op het hoofdkantoor van Circus Krone. Een trip door deze wasgelegenheid is volledig coronaproof, laat initiatiefnemer Martin Lacey Jr. weten aan circusweb.nl: “Het concept bevat alle momenteel bekende en voorgeschreven maatregelen. Zo gebruiken we steeds weer hetzelfde water, dat met speciale pompen kan worden gerecycled. Onze clowns geven ook duidelijk aan wanneer de motor moet worden uitgeschakeld.”

Bezoekers hoeven de auto niet uit, zodat klant- (of beter gezegd clown-)contact niet nodig is. De clowneske carwash is in weekenden te bezoeken. Het doel is om het circuspersoneel aan het werk te houden om om mensen verstrooiing te bieden: ‘We voelen dat het circus zijn taken moet vervullen , zeker in tijden van crisis. Circus is er om mensen aan het lachen te maken en gelukkige momenten tot leven te brengen”, besluit Lacey. Jr. Hieronder is een impressie van de vrolijke wasgelegenheid te zien.


Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.