Meld genomineerden nu aan voor The Car Wash Hall of Fame Award

De meest prestigieuze prijs in de carwashbranche is The Car Wash Hall of Fame Award. Sinds 1962 is deze award een blijk van waardering voor professionals, fabrikanten, leveranciers en ondernemers die werkzaam zijn in deze sector. De prijs zet personen in het zonnetje die de branche naar een hoger niveau hebben getild dankzij hun innovaties, inzet en ondernemerschap. Tot 1 maart kunnen de nominaties ingediend worden.

Om de felbegeerde award, die door de International Carwash Association (ICA) in het leven is geroepen, in de wacht te slepen moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. De selectie is gebaseerd op criteria als leiderschap, samenwerking en dienstjaren. Bij leiderschap moet de kandidaat erkend zijn als expert op zijn vakgebied. Het is ook mogelijk dat het bedrijf waarvoor de genomineerde werkt, dankzij zijn visie en sturing een koppositie in de markt heeft ingenomen. Samenwerking slaat op de bereidwilligheid van de kandidaat om collega’s te helpen succesvol te worden in de carwashbranche.

Innovaties

Dienstjaren houdt in dat de genomineerde een ‘rijke carrière’ in de carwashbranche heeft opgebouwd. Andere kenmerken waaraan voldaan moet worden, zijn het verlenen van steun en een drang naar vernieuwing. Innoveren is essentieel binnen de sector. Zo is deelname aan verenigingen, besturen en stichtingen die de branche versterken ook een eigenschap waarmee kandidaten opvallen. Innoveren is belangrijk, omdat de sector enkel kan groeien door de implementatie van frisse ideeën, nieuwe denkwijzen en slimme producten of processen.

Galerij der groten

In 2018 ontving Roy Wakefield van het in Houston gevestigde Mr. Car Wash The Car Wash Hall of Fame Award en werd hij in de galerij der groten binnen de carwashsector geplaatst. In 2017 wonnen de gebroeders Peters van ANAC de prijs vanwege de invloed die ze hebben met hun bedrijf. Ook Ger Loogman sleepte de award al in de wacht. Tot 1 maart kunnen kandidaten zich via deze link opgeven om kans te maken op deze prijs. Wees er vlug bij, want de deadline nadert snel.  

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meld genomineerden nu aan voor The Car Wash Hall of Fame Award | CarwashPro

Meld genomineerden nu aan voor The Car Wash Hall of Fame Award

De meest prestigieuze prijs in de carwashbranche is The Car Wash Hall of Fame Award. Sinds 1962 is deze award een blijk van waardering voor professionals, fabrikanten, leveranciers en ondernemers die werkzaam zijn in deze sector. De prijs zet personen in het zonnetje die de branche naar een hoger niveau hebben getild dankzij hun innovaties, inzet en ondernemerschap. Tot 1 maart kunnen de nominaties ingediend worden.

Om de felbegeerde award, die door de International Carwash Association (ICA) in het leven is geroepen, in de wacht te slepen moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. De selectie is gebaseerd op criteria als leiderschap, samenwerking en dienstjaren. Bij leiderschap moet de kandidaat erkend zijn als expert op zijn vakgebied. Het is ook mogelijk dat het bedrijf waarvoor de genomineerde werkt, dankzij zijn visie en sturing een koppositie in de markt heeft ingenomen. Samenwerking slaat op de bereidwilligheid van de kandidaat om collega’s te helpen succesvol te worden in de carwashbranche.

Innovaties

Dienstjaren houdt in dat de genomineerde een ‘rijke carrière’ in de carwashbranche heeft opgebouwd. Andere kenmerken waaraan voldaan moet worden, zijn het verlenen van steun en een drang naar vernieuwing. Innoveren is essentieel binnen de sector. Zo is deelname aan verenigingen, besturen en stichtingen die de branche versterken ook een eigenschap waarmee kandidaten opvallen. Innoveren is belangrijk, omdat de sector enkel kan groeien door de implementatie van frisse ideeën, nieuwe denkwijzen en slimme producten of processen.

Galerij der groten

In 2018 ontving Roy Wakefield van het in Houston gevestigde Mr. Car Wash The Car Wash Hall of Fame Award en werd hij in de galerij der groten binnen de carwashsector geplaatst. In 2017 wonnen de gebroeders Peters van ANAC de prijs vanwege de invloed die ze hebben met hun bedrijf. Ook Ger Loogman sleepte de award al in de wacht. Tot 1 maart kunnen kandidaten zich via deze link opgeven om kans te maken op deze prijs. Wees er vlug bij, want de deadline nadert snel.  

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.