TSG krijgt officieel label voor duurzaamheid

Unsplash: Janus Clemmens

TSG is door Ecovadis beoordeeld als een duurzaam bedrijf, ze mogen voortaan het label van Silver Sustainability voeren. Ecovadis is een onafhankelijk beoordelaar van duurzaamheid. TSG ziet maatschappelijk verantwoord ondernemen als ‘fundamenteel onderdeel’ van de bedrijfsstrategie. 

TSG is in Nederland, maar ook in andere landen, druk met de energietransitie om duurzame mobiliteit mogelijk te maken. De afgelopen jaren heeft de onderneming zich onder andere ontwikkeld tot all-in partner voor laadpaaloplossingen. TSG Charge is een partner voor toepassingen van elektrisch laden op een locatie. Zij verkopen de laadpalen, maar regelen desgevraagd ook de voorbereidende werkzaamheden (zoals elektravoorzieningen), de installatie, het onderhoud en support.

Ecovadis is ’s werelds grootste beoordelaar van duurzaamheid. Wereldwijd bestempelden zij meer dan 75.000 bedrijven als duurzaam.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TSG krijgt officieel label voor duurzaamheid | CarwashPro

TSG krijgt officieel label voor duurzaamheid

Unsplash: Janus Clemmens

TSG is door Ecovadis beoordeeld als een duurzaam bedrijf, ze mogen voortaan het label van Silver Sustainability voeren. Ecovadis is een onafhankelijk beoordelaar van duurzaamheid. TSG ziet maatschappelijk verantwoord ondernemen als ‘fundamenteel onderdeel’ van de bedrijfsstrategie. 

TSG is in Nederland, maar ook in andere landen, druk met de energietransitie om duurzame mobiliteit mogelijk te maken. De afgelopen jaren heeft de onderneming zich onder andere ontwikkeld tot all-in partner voor laadpaaloplossingen. TSG Charge is een partner voor toepassingen van elektrisch laden op een locatie. Zij verkopen de laadpalen, maar regelen desgevraagd ook de voorbereidende werkzaamheden (zoals elektravoorzieningen), de installatie, het onderhoud en support.

Ecovadis is ’s werelds grootste beoordelaar van duurzaamheid. Wereldwijd bestempelden zij meer dan 75.000 bedrijven als duurzaam.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.