Virtueel oefenen met autodetailing

car detailing simulator

Overweeg je om eens dieper te duiken in auto-detailing maar zou je eerst eens willen droogoefenen, dan is deze simulatie geknipt.

Autodetailling wordt beschouwd als de meest geavanceerde vorm van het wassen en reinigen van een auto. Het gaat niet alleen om zeep en wax, maar ook om precies de juiste borstel en de geschikte nozzle voor de klus. En over het vinden van die specialistische gel die de lak weer laat knallen.

Heb je er bijvoorbeeld ooit over nagedacht hoe je het juiste licht voor de klus krijgt? Welke lamp je dan moet kiezen? Het is allemaal onderdeel van de onlangs uitgebrachte videogame Car Detailing Simulator.  “Pak je gereedschap en maak je handen vuil”, ronkt de trailer.

“Wassen, schuim aanbrengen en de lak polijsten zijn slechts enkele van de spannende uitdagingen die je te wachten staan tijdens de gameplay”, aldus het persbericht “Met Car Detailing Simulator krijg je de kans om elke auto weer als nieuw te krijgen en en zijn pracht en praal te herstellen. Poets, poets en bewonder het resultaat in deze zeer realistische game waarin elk klein detail telt!”

De simulator is beschikbaar op Steam, waar het goede recensies krijgt.

Lees ook:

Auteur: Rene Passet

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.