Carwash De Wasbeer Halloween

Belgische carwash De Wasbeer wordt omgebouwd tot spookhuis

De eerste Halloween-editie van vorig jaar was een groot succes Foto's: Jolien Jonckheere

Zeep, borstels en duistere taferelen; op 28 en 29 oktober wordt de Belgische carwash De Wasbeer aan de Oostnieuwkerksesteenweg omgebouwd tot spookhuis. Verdeeld over twee avonden worden de klanten de stuipen op het lijf gejaagd door de medewerkers van de carwash, die speciaal voor dit Halloween-feest in griezelige outfits de auto’s wassen en poetsen.

Vorig jaar kwam de carwash met het idee om halloween te vieren, en dat bleek een groot succes. De twee avonden waren al snel online uitverkocht. “We voorzien per avond 120 auto’s”, zegt Jolien Jonckheere, onder andere verantwoordelijk voor de car detailing op deze locatie. Alle medewerkers doen mee als figurant. “Iedereen is verkleed en er zijn collega’s die tussen de wasborstels door de mensen laten schrikken.” Ook de carwash is versierd: de grote ramen zijn afgedekt, waardoor het helemaal donker is, en er wordt gebruik gemaakt van speciale verlichting. “Vorig jaar hadden we ook rookeffecten, maar dat deed alle alarmen van de carwash afgaan. Dat laten we nu achterwege.”

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Alle medewerkers van de carwash spelen net als vorig jaar mee als figurant.

Soep tegen de schrik

Ook is er een aparte ruimte ingericht als spookhuis, waar de klanten na de wasbeurt een kijkje kunnen nemen. Het griezelspektakel in de wasstraat is van 18.00 tot 22.00 uur. Klanten kunnen vooraf online een toegangskaartje kopen. Bij de wasbeurt zit een kop soep inbegrepen, “om van de schrik te bekomen”. Ook is er snoep en popcorn.

Lees ook: 

Hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België vindt dit jaar plaats op 9 en 10 november in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Belgische carwash De Wasbeer wordt omgebouwd tot spookhuis | CarwashPro
Carwash De Wasbeer Halloween

Belgische carwash De Wasbeer wordt omgebouwd tot spookhuis

De eerste Halloween-editie van vorig jaar was een groot succes Foto's: Jolien Jonckheere

Zeep, borstels en duistere taferelen; op 28 en 29 oktober wordt de Belgische carwash De Wasbeer aan de Oostnieuwkerksesteenweg omgebouwd tot spookhuis. Verdeeld over twee avonden worden de klanten de stuipen op het lijf gejaagd door de medewerkers van de carwash, die speciaal voor dit Halloween-feest in griezelige outfits de auto’s wassen en poetsen.

Vorig jaar kwam de carwash met het idee om halloween te vieren, en dat bleek een groot succes. De twee avonden waren al snel online uitverkocht. “We voorzien per avond 120 auto’s”, zegt Jolien Jonckheere, onder andere verantwoordelijk voor de car detailing op deze locatie. Alle medewerkers doen mee als figurant. “Iedereen is verkleed en er zijn collega’s die tussen de wasborstels door de mensen laten schrikken.” Ook de carwash is versierd: de grote ramen zijn afgedekt, waardoor het helemaal donker is, en er wordt gebruik gemaakt van speciale verlichting. “Vorig jaar hadden we ook rookeffecten, maar dat deed alle alarmen van de carwash afgaan. Dat laten we nu achterwege.”

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Alle medewerkers van de carwash spelen net als vorig jaar mee als figurant.

Soep tegen de schrik

Ook is er een aparte ruimte ingericht als spookhuis, waar de klanten na de wasbeurt een kijkje kunnen nemen. Het griezelspektakel in de wasstraat is van 18.00 tot 22.00 uur. Klanten kunnen vooraf online een toegangskaartje kopen. Bij de wasbeurt zit een kop soep inbegrepen, “om van de schrik te bekomen”. Ook is er snoep en popcorn.

Lees ook: 

Hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België vindt dit jaar plaats op 9 en 10 november in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.