Politie-onderzoek

Handcarwash in Emmen jaar dicht na inval om drugshandel

Foto ter illustratie Foto: Dutchmen Photography / Shutterstock.com

Een handcarwash aan de Flintstraat in Emmen is op last van de lokale burgemeester voor twaalf maanden gesloten. De politie deed een inval vanwege een onderzoek naar internationale drugshandel.

Dat meldt Dagblad van het Noorden. Op dezelfde dag zijn in Emmen ook invallen geweest in woningen, een garagebox en een horecapand aan de Hoofdstraat. Van deze panden is alleen het horecapand gesloten, voor de duur van het politieonderzoek.

Georganiseerde criminialiteit

De politie heeft volgens de krant ernstige vermoedens dat de ondernemingen die gevestigd zijn in de genoemde bedrijfspanden betrokken zijn bij internationaal georganiseerde criminaliteit en het witwassen van geld. Twee verdachten zijn gearresteerd. De hoofdverdachte zou betrokken zijn geweest bij transporten van grote hoeveelheden cocaïne vanuit vooral Zuid-Amerika naar Nederland.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Handcarwash in Emmen jaar dicht na inval om drugshandel | CarwashPro
Politie-onderzoek

Handcarwash in Emmen jaar dicht na inval om drugshandel

Foto ter illustratie Foto: Dutchmen Photography / Shutterstock.com

Een handcarwash aan de Flintstraat in Emmen is op last van de lokale burgemeester voor twaalf maanden gesloten. De politie deed een inval vanwege een onderzoek naar internationale drugshandel.

Dat meldt Dagblad van het Noorden. Op dezelfde dag zijn in Emmen ook invallen geweest in woningen, een garagebox en een horecapand aan de Hoofdstraat. Van deze panden is alleen het horecapand gesloten, voor de duur van het politieonderzoek.

Georganiseerde criminialiteit

De politie heeft volgens de krant ernstige vermoedens dat de ondernemingen die gevestigd zijn in de genoemde bedrijfspanden betrokken zijn bij internationaal georganiseerde criminaliteit en het witwassen van geld. Twee verdachten zijn gearresteerd. De hoofdverdachte zou betrokken zijn geweest bij transporten van grote hoeveelheden cocaïne vanuit vooral Zuid-Amerika naar Nederland.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.