Extra

Loogman Carwash Heerhugowaard introduceert apparaat voor zwarte banden

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Loogman Carwash in Heerhugowaard heeft een nieuwe aanvulling op de wasstraat: Bandenzwart. Door middel van een spraygun kan de klant op het stofzuigplein de autobanden weer glanzend zwart maken. Bandenzwart zit nog in de testfase. Wanneer het goed wordt ontvangen, wil Loogman het wellicht ook gaan uitrollen naar meerdere vestigingen.

“Met behulp van dit nieuwe apparaat zijn de autobanden weer als nieuw”, zegt Loogman op de eigen website. “Daarnaast zorgt het op basis van siliconen gemaakte middel ook voor een beschermende werking op de banden. Hierdoor droogt het minder snel uit en wordt het rubber gevoed. De banden blijven zo soepel en gaan langer mee.” Bandenzwart is waterbestendig en blijft volgens Loogman zo’n twee à drie weken op de banden zitten.

Geen doekjes

De spraygun is te vinden in de stofzuighal en kan door de klant zelf worden bediend. “Door middel van een spraygun breng je het aan op de band, even in laten trekken en klaar. Dus geen gehannes met doekjes of sponsjes”, aldus Loogman Carwash.

Tot en met 1 augustus kunnen klanten het apparaat gratis uitproberen. Bij de kassa kan daarvoor een muntje worden gevraagd.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Loogman Carwash Heerhugowaard introduceert apparaat voor zwarte banden | CarwashPro
Extra

Loogman Carwash Heerhugowaard introduceert apparaat voor zwarte banden

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Loogman Carwash in Heerhugowaard heeft een nieuwe aanvulling op de wasstraat: Bandenzwart. Door middel van een spraygun kan de klant op het stofzuigplein de autobanden weer glanzend zwart maken. Bandenzwart zit nog in de testfase. Wanneer het goed wordt ontvangen, wil Loogman het wellicht ook gaan uitrollen naar meerdere vestigingen.

“Met behulp van dit nieuwe apparaat zijn de autobanden weer als nieuw”, zegt Loogman op de eigen website. “Daarnaast zorgt het op basis van siliconen gemaakte middel ook voor een beschermende werking op de banden. Hierdoor droogt het minder snel uit en wordt het rubber gevoed. De banden blijven zo soepel en gaan langer mee.” Bandenzwart is waterbestendig en blijft volgens Loogman zo’n twee à drie weken op de banden zitten.

Geen doekjes

De spraygun is te vinden in de stofzuighal en kan door de klant zelf worden bediend. “Door middel van een spraygun breng je het aan op de band, even in laten trekken en klaar. Dus geen gehannes met doekjes of sponsjes”, aldus Loogman Carwash.

Tot en met 1 augustus kunnen klanten het apparaat gratis uitproberen. Bij de kassa kan daarvoor een muntje worden gevraagd.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.