Vernieuwing

Nieuwe rollovers voor Washville Truckwash Antwerpen

'Voor Washville was het tijd om de kern van het bedrijf te vernieuwen' Foto: Washville, 2021

Washville Truckwash Antwerpen heeft na 10 jaar en ruim 120.000 vrachtwagens de truckwash rollovers vervangen. Voor Washville was het tijd om de kern van het bedrijf te vernieuwen, zegt eigenaar Bouchra Hashassi. Daarom zijn er ook aanpassingen doorgevoerd om ‘hogere prestaties en kortere wachttijden te realiseren’.

“We zijn super trots om aan te kondigen dat Washville Antwerpen gloednieuwe truckwash rollovers heeft”, zegt eigenaar Hashassi op LinkedIn. Het gaat om de Washville 1-vestiging aan de Zomerweg.“In minder dan een week tijd is er veel werk verzet om onze oude blauwe machines te vervangen door twee nieuwe, groene rollovers.”

De rollovers komen van DiBO. “Vanaf de eerste ontmoetingen verliep alles vlekkeloos, tot en met de levering en installatie van onze nieuwe machines”, zegt Hashassi over de samenwerking met de leverancier.

Kortere wachttijden

Tegelijkertijd is binnen Washville 1 gekeken naar het verbeteren van de workflow, om zo de ‘productiviteit verder te optimaliseren’. Hashassi: “Met hogere prestaties en kortere wachttijden als resultaat. Wij kunnen niet wachten om onze klanten, onze Road Heroes, te verrassen met een nog betere en snellere service dan voorheen.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe rollovers voor Washville Truckwash Antwerpen | CarwashPro
Vernieuwing

Nieuwe rollovers voor Washville Truckwash Antwerpen

'Voor Washville was het tijd om de kern van het bedrijf te vernieuwen' Foto: Washville, 2021

Washville Truckwash Antwerpen heeft na 10 jaar en ruim 120.000 vrachtwagens de truckwash rollovers vervangen. Voor Washville was het tijd om de kern van het bedrijf te vernieuwen, zegt eigenaar Bouchra Hashassi. Daarom zijn er ook aanpassingen doorgevoerd om ‘hogere prestaties en kortere wachttijden te realiseren’.

“We zijn super trots om aan te kondigen dat Washville Antwerpen gloednieuwe truckwash rollovers heeft”, zegt eigenaar Hashassi op LinkedIn. Het gaat om de Washville 1-vestiging aan de Zomerweg.“In minder dan een week tijd is er veel werk verzet om onze oude blauwe machines te vervangen door twee nieuwe, groene rollovers.”

De rollovers komen van DiBO. “Vanaf de eerste ontmoetingen verliep alles vlekkeloos, tot en met de levering en installatie van onze nieuwe machines”, zegt Hashassi over de samenwerking met de leverancier.

Kortere wachttijden

Tegelijkertijd is binnen Washville 1 gekeken naar het verbeteren van de workflow, om zo de ‘productiviteit verder te optimaliseren’. Hashassi: “Met hogere prestaties en kortere wachttijden als resultaat. Wij kunnen niet wachten om onze klanten, onze Road Heroes, te verrassen met een nog betere en snellere service dan voorheen.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.