Op de hoogte

De jaarlijkse controle op legionella komt er weer aan

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

De leden van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven kunnen weer een bezoek verwachten voor de jaarlijkse legionellacontrole. Dat zal plaatsvinden in de periode van 1 september tot en met 31 oktober.

BOVAG is overgestapt naar een nieuwe partner voor de jaarlijkse legionellacontrole: BGW Advies. Ruud Hennep is eigenaar en milieuadviseur van dit bedrijf en zal bij de leden langsgaan voor de bemonstering. “Hennep is geen onbekende van ons, in het verleden was hij eigenaar van Klimacare BV en hij kent de autowasbranche dus goed”, aldus de brancheorganisatie.

Op de hoogte

De controle zal worden uitgevoerd tijdens openingstijden van maandag tot en met vrijdag. BOVAG raadt haar leden aan om medewerkers hiervan op de hoogte te stellen. Voor vragen over de legionellacontrole kan met BOVAG contact worden opgenomen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

De jaarlijkse controle op legionella komt er weer aan | CarwashPro
Op de hoogte

De jaarlijkse controle op legionella komt er weer aan

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

De leden van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven kunnen weer een bezoek verwachten voor de jaarlijkse legionellacontrole. Dat zal plaatsvinden in de periode van 1 september tot en met 31 oktober.

BOVAG is overgestapt naar een nieuwe partner voor de jaarlijkse legionellacontrole: BGW Advies. Ruud Hennep is eigenaar en milieuadviseur van dit bedrijf en zal bij de leden langsgaan voor de bemonstering. “Hennep is geen onbekende van ons, in het verleden was hij eigenaar van Klimacare BV en hij kent de autowasbranche dus goed”, aldus de brancheorganisatie.

Op de hoogte

De controle zal worden uitgevoerd tijdens openingstijden van maandag tot en met vrijdag. BOVAG raadt haar leden aan om medewerkers hiervan op de hoogte te stellen. Voor vragen over de legionellacontrole kan met BOVAG contact worden opgenomen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.