Beurs

Automechanika Frankfurt verplaatst naar binnen

Het carwash-gedeelte van de Automechanika Frankfurt-beurs die volgend jaar voor de 25ste keer wordt gehouden, wordt op een andere plaats opgebouwd dan in het verleden. Voor het eerst zal deze in een grote nieuwe hal te vinden zijn. In hal 12, de nieuwste hal die momenteel bij de Messe Frankfurt wordt gebouwd, komen naast bedrijven uit de sector ook het car care en car reconditioning-gedeelte. De beurs wordt gehouden van 11 tot en met 15 september 2018.

In tegenstelling tot eerdere jaren waarbij het carwash-gedeelte grotendeels buiten of in kleine halletjes werd geplaatst, wordt groot uitgepakt aankomende editie. Otto Christ, eigenaar van carwashfabrikant Otto Christ AG is enorm blij met de verplaatsing. “We roepen al enkele jaren dat ons gedeelte in plaats van buiten, naar binnen zou moeten. Nu is dat verzoek eindelijk ingewilligd.” Hij kijkt enorm uit naar de aankomende editie, voor hem vooral belangrijk is vanwege het netwerken.

Exposanten

Hal 12 die momenteel nog in aanbouw is, vormt meteen het grootste gedeelte van de beurs. Het vloeroppervlak van de nieuwe hal is 33.600 vierkante meter. De vorige editie van de beurs werd door zo’n 136.000 mensen bezocht uit meer dan 170 verschillende landen. Een aantal grote namen uit de carwash-industrie bevestigden reeds hun komst: Christ, Istobal, Kärcher, Favegrossa, Washtec, De Wit, Mosmatic, Ma-Fra en Flowey.

In november van dit jaar besteedt de Tankstation Vakbeurs in Houten ook volop aandacht aan de carwash-markt, met onder meer een Carwash Expo Tour.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Automechanika Frankfurt verplaatst naar binnen | CarwashPro
Beurs

Automechanika Frankfurt verplaatst naar binnen

Het carwash-gedeelte van de Automechanika Frankfurt-beurs die volgend jaar voor de 25ste keer wordt gehouden, wordt op een andere plaats opgebouwd dan in het verleden. Voor het eerst zal deze in een grote nieuwe hal te vinden zijn. In hal 12, de nieuwste hal die momenteel bij de Messe Frankfurt wordt gebouwd, komen naast bedrijven uit de sector ook het car care en car reconditioning-gedeelte. De beurs wordt gehouden van 11 tot en met 15 september 2018.

In tegenstelling tot eerdere jaren waarbij het carwash-gedeelte grotendeels buiten of in kleine halletjes werd geplaatst, wordt groot uitgepakt aankomende editie. Otto Christ, eigenaar van carwashfabrikant Otto Christ AG is enorm blij met de verplaatsing. “We roepen al enkele jaren dat ons gedeelte in plaats van buiten, naar binnen zou moeten. Nu is dat verzoek eindelijk ingewilligd.” Hij kijkt enorm uit naar de aankomende editie, voor hem vooral belangrijk is vanwege het netwerken.

Exposanten

Hal 12 die momenteel nog in aanbouw is, vormt meteen het grootste gedeelte van de beurs. Het vloeroppervlak van de nieuwe hal is 33.600 vierkante meter. De vorige editie van de beurs werd door zo’n 136.000 mensen bezocht uit meer dan 170 verschillende landen. Een aantal grote namen uit de carwash-industrie bevestigden reeds hun komst: Christ, Istobal, Kärcher, Favegrossa, Washtec, De Wit, Mosmatic, Ma-Fra en Flowey.

In november van dit jaar besteedt de Tankstation Vakbeurs in Houten ook volop aandacht aan de carwash-markt, met onder meer een Carwash Expo Tour.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.