Avia, Zaandijk

Update: AVIA eindigt als tweede voor best gewaardeerde formule

AVIA is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor best gewaardeerde formule door onderzoeksbureau GfK Out of Home. Inmiddels is de uitslag ook bekent, Avia is als tweede geëindigd. De prijs wordt gegeven aan bedrijven die bij hun klanten goed scoren op het gebied van kwaliteit, beleving en gastvrijheid. De tankstationformule is genomineerd in de categorie On the move. Eerste in deze categorie werd AH to go.

Al vele jaren doet GfK Nederland onderzoek naar de waardering onder gasten van de foodservice formules in ons land. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in een viertal segmenten. Dat zijn de categorieën Fastservice, Coffee & lunch, At work en dus On the move. In de categorie waarin Avia tweede werd, is Total als derde geëindigd.

Compliment

Tijdens de onlangs gehouden GfK Foodservice Formuledagen is bekendgemaakt welke drie formules binnen het On the move-segment dit jaar de hoogste waardering van hun gasten hebben gekregen, Daar staat AVIA dus bij. “We zijn supertrots dat wij in de top drie staan van best gewaardeerde formules binnen onze categorie. Het is bijzonder goed nieuws en zeker een compliment waard voor onze AVIA-locaties en het personeel”, meldt het bedrijf uit Soest. Op vrijdag 7 juli werd de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.